Xiaomi Electric Scooter Pro – сгъваем, икономичен и сигурен

Сгъваемият скутер на Xiaomi е лесен за управление и удобен за пренасяне

Електрическите скутери стават все по-популярни – тези икономични и удобни устройства за придвижване се ползват с еднакъв успех от тийнейджъри и възрастни. А когато скутерът е с марка Xioami, това означава високо качество, функционалност и надеждност.

На цена с привлекателна отстъпка се предлага моделът Xiaomi Electric Scooter Pro в глобалния онлайн магазин Banggood. Този електрически скутер с две колела разчита на мощен мотор 300W (максимум 600W), който осигурява скорост до 25 км/ч при наклон до 20 градуса.

Скутерът е направен от здрава и лека алуминиева сплав, тежи само 14,2 кг

Литиево-йонната батерия с капацитет 12,8Ah/37V, която се доставя заедно със скутера, е доста издръжлива – с едно зареждане ще изминете максимално разстояние от 45 км. Презареждането ще ви отнеме около 8-9 часа, според спецификациите, публикувани от производителя.

Xiaomi Electric Scooter Pro е лесен за управление. Само с натискане на един бутон можете да превключвате между три различни режима на работа – икономичен с пестене на енергия (скорост 15 км/ч), стандартен (20 км/ч) и спортен (25 км/ч). Така всеки потребител ще се наслаждава на предпочитания комфорт на возене.

Предвидени са дискови спирачки на двете гуми и задна стоп светлина

Конструкцията на скутера е направена от здрава алуминиева сплав и издържа хора с тегло до 100 килограма. Самият скутер тежи само 14,2 кг и може лесно да се пренася, още повече, че е сгъваем и се побира в багажника на колата, като така заема и по-малко място за съхранение у дома.

Xiaomi Electric Scooter Pro е подходящ за хора на възраст от 16 до 60 години. Конструкцията на скутера е пригодена да вози млади и възрастни с височина от 120 до 200 см, а нивото на защита съответства на стандарта IP54 за устройства, които се използват на открито, вкл. водо- и прахоустойчивост.

Панелът отпред показва в реално време ключови параметри на скутера

Скутерът е оборудван със здрави и устойчиви гуми 8,5 инча, подходящи за каране по различни повърхности. Предвидена са 120-мм дискови спирачки на двете колела, както и стоп светлина на задното колело, която подсилва сигурността по време на движение, предпазвайки от удари.

Предният контролен панел на Xiaomi Electric Scooter Pro показва на водача в реално време важни параметри като скорост, режим на шофиране, заряд на батерията и др. Налично е също мобилно приложение, което дава допълнителна информация и възможности за управление на изразходваната енергия.

Скутерът на Xiaomi е практично возило, което доставя и голяма доза удоволствие

Нещо повече, този скутер може да преобразува кинетичната енергия от движението в електрическа, за да удължи живота на литиево-йонната батерия. Моделът се доставя в комплект със захранващ адаптер, щепсел, помощни инструменти и ръководство за потребителя.

Можете да купите сгъваемия електрическия скутер тук: Xiaomi Electric Scooter Pro – на цена от $455 и 12% отстъпка ($100 за нови потребители), ако използвате купон 00grbg, с безплатна доставка и платени мита.

Коментари по темата: „Xiaomi Electric Scooter Pro – сгъваем, икономичен и сигурен”

добавете коментар...

  1. Тодор

    Този линк и тази цена е за M365, не за М365 PRO.

Коментар