Алтернатива на фиксиран телефон предлага М-Тел

Алтернатива на стандартната фиксирана телефония за корпоративни абонати обяви М-Тел. Решението Converged VPN ще бъде достъпно на пазара от 25 февруари.

Новата услуга обединява мобилните и фиксираните телефони на дадена компания в една обща група. За целта фирмената телефонна централа на бизнес абоната се интегрира с мрежата на Мобилтел.

Всеки фирмен телефон получава в допълнение кратък номер, чрез който може да бъде избран от служителите в компанията.

М-Tel Converged VPN ще позволи ефективно управление на услугите и разходите на всеки служител на фирмата и значително ще оптимизира месечните разходи за телефония, заявиха от оператора.

Абонатите ще получават и безплатни минути за разговори към всички номера във фирмената група, включени в месечната такса за услугата. Освен това, цените на обажданията към всички дестинации са без първоначална такса.

С новата услуга бизнес абонатите ще могат да разговарят на “безпрецедентно ниски цени”, по думите на оператора, към всички национални и международни дестинации.

М-Tel Converged VPN е достъпна в цялата страна, като това е “първата истинска алтернатива” на стандартната фиксирана телефонна услуга за корпоративни клиенти, посочиха от оператора.

Коментар