XPG памет бележи овърклок рекорд

XPG Spectrix D60G предлага уникален двоен RGB светлинен дизайн (източник: Adata Technology)

Нов рекорд от 5634MT/s в овърклок тестове постигна модулът памет Spectrix D60G RGB DDR4 на Adata Technology, съобщиха от XPG Overclocking Lab (XOCL). Използвана е конфигурация с Intel Core i9 чипсет на дънна платка MSI MPG Z390I Gaming Edge AC и LN2 охлаждане, а резултатът е записан и публикуван в HWBOT.

XPG Spectrix D60G предлага за първи път уникален двоен RGB светлинен дизайн, който осигурява най-голямата RGB повърхност. Създаден специално за най-върлите геймъри, моделът разполага с повече RGB осветление на кв.мм в сравнение с всеки друг модул памет на пазара, което се равнява на над 60% от повърхностната площ на модула.

Светлинните дифузери са ултрашироки в комбинация с многоцветен поток за постигане на максимален визуален ефект. Уникалният авангарден стил на D60G включва още X-light дизайн на логото и повърхност, имитираща диамант.

Програмируемото RGB осветление дава възможност за персонализиране на настройките на светлинните ефекти и настройване на режим, пулсация и интензитет на светлината посредством вече наличен софтуер или чрез приложението XPG RGB Sync.

Коментар