Brother подобрява управлението на печата съвместно с YSoft

SafeQ се предлага като вградено решение в мултифункционалните устройства на Brother (фото: Brother)

Вградено решение за мултифункционалните устройства на Brother осигурява на организациите възможност за централизирано управление на техните задачи за печат и дигитализиране на документи, съобщиха от компанията. SafeQ се предлага съвместно от YSoft Corporation и Brother.

Бизнесите могат да се възползват от увеличена продуктивност, подобрена сигурност на документите и намалени разходи за обслужване, добавяйки нужните функции на YSoft SafeQ като софтуерни пакети или чрез индивидуални софтуерни модули.

Потребителите на мултифункционални устройства Brother могат да избират измежду функциите на YSoft SafeQ за управление на печата, за автоматично сканиране или комбинация от двете, уточниха от японската компания.

Софтуерното решение може да бъде адаптирано за нуждите на всяка компания, без значение от нейния размер. Благодарение на блоковата архитектура на YSoft SafeQ, фирмите получават гаранция, че с нарастване на техния бизнес ще получат поддръжка по възможно най-ефективен начин.

Потребителите на мултифункционални устройства Brother могат да избират измежду различни функции на YSoft SafeQ за управление на печата (фото: Brother)

Brother Embedded Terminal осигурява на потребителите и администраторите всички основни функции на YSoft SafeQ, включително печат при поискване, инструменти за намаляване на себестойността, работни процеси за увеличаване на продуктивността и детайлна отчетност.

Клиентите на Brother могат да се възползват от YSoft SafeQ Advanced Scan Workflows, които трансформират повтарящите се процеси за обработка на хартиени носители в автоматични задачи за дигитално сканиране, обработка и сигурна доставка до предварително дефинирани дестинации.

Освен това процесите за сканиране поддържат и по-сложна обработка чрез използване на оптично разпознаване на символите (OCR), включително индексиране на текстове, което прави документите много по-лесни за откриване и редактиране.

Коментари по темата: „Brother подобрява управлението на печата съвместно с YSoft”

добавете коментар...

  1. ха

    Защо мизериите да се преписват само на HP? Например Canon също ми играха този номер. Е, вече не съм им клиент и няма да им бъда. Иначе ползвам един стар HP, който не е с чип.
    Brother наскоро (може би преди година) рекламираха много изгодни цени за тонер – такива, които правеха алтернативните зареждания ненужни.

  2. Fishcake

    Единствената голяма марка, която досега не правеше мизериите на HP с чиповете в тонерите и фалшивото изразходване на мастило. Дано да не са се “вразумили”.

  3. Anonymous

    Единствената голяма марка, която досега не правеше мизериите на HP с чиповете в тонерите и фалшивото изразходване на мастило. Дано да не са се “вразумили”.

Коментар