Наредба Н-18 на НАП във фокуса и на „ERP.net Expo 2019”

„През последните месеци Наредба 18 се превърна в най-обсъжданата от бизнеса у нас тема, поради огромното си влияние върху редица браншове”, заяви Иван Аржентински, управляващ съдружник и основател на ERP.BG (фото: ERP.BG)

Дискусия за актуалната Наредба Н-18 на НАП ще се състои в рамките на партньорски форум „ERP.net Expo 2019”, организиран от българската софтуерна компания ERP.BG на 6 юни в Sofia Event Center. Това ще бъде първата дискусия, обхващаща както бизнес, така и технологичните аспекти на темата, съобщиха организаторите.

В събитието ще участва основателят и управляващ съдружник на ERP.BG Иван Аржентински, който е и представител на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) в преговорите с НАП относно Наредба Н-18. Участието във форума е безплатно, със задължителна регистрация.

„През последните месеци Наредба Н-18 се превърна в най-обсъжданата от бизнеса у нас тема, поради огромното си влияние върху редица браншове, включително и този за разработка на бизнес софтуер. В рамките на предстоящата дискусия ще се постараем да отговорим на натрупалите се въпроси и да разсеем някои притеснения по темата”, заяви  Иван Аржентински.

ERP.net Expo 2019 е мащабна партньорска конференция, на която софтуерната компания ще представи своята екосистема за бизнес приложения ERP.net, както и базираната на нея партньорска програма. Това е първата по рода си у нас екосистема, създадена около ERP решение.

В рамките на форума експерти от бранша ще обсъдят и прогнозите за бъдещото развитие на бизнес софтуера. Темата за Наредба Н-18 ще заеме важна част от програмата на събитието, поради ключовото значение на подзаконовия нормативен акт върху бъдещото развитие на бранша. На конференцията ще присъстват мениджъри на компании, специалисти от софтуерния бранш, стартиращи предприемачи, представители на медиите и др.

Коментар