Файненшъл Таймс мести още един ключов екип в София

Файненшъл Таймс ще назначи софтуерни инженери, продуктови мениджъри, бизнес анализатори, продуктови дизайнери и други специалисти в новия си екип в София (фото: Financial Times)

Медийната компания Файненшъл Таймс премества още един от ключовите си екипи по разработка на продукти и технологии FT Specialist в София. От края на месец май новото звено ще се помещава в софийския офис на FT, който официално отвори врати в началото на 2019 г.

Портфолиото на FT Specialist включва редица добре познати брандове като Investor Chronicle, fDi Intelligence и The Banker. Новият екип, базиран в София, ще разработва дигитални продукти и ще подготвя инициативи за успешното им развитие.

До края на годината се очаква FT да отвори още 30 нови позиции за софтуерни инженери, продуктови мениджъри, бизнес анализатори, продуктови дизайнери и други, които да се включат в екипа на FT Specialist в София.

В края на 2018 г. FT премести в София основния си технологичен екип FT Core, който поддържа базовите платформи и системи, движещи уебсайта FT.com. Екипът поддържа разнообразно портфолио от платформи, сред които дигитални системи за абонамент, разпространение на печатни издания и публикуване на съдържание.

На българския пазар FT работи съвместно със Xoomworks, британска консултантска компания, която помага за изграждане на оперативните процеси тук.

Коментари по темата: „Файненшъл Таймс мести още един ключов екип в София”

добавете коментар...

  1. Йордан

    Браво! Явно са доволни от резултатите до момента.

Коментар