TP-Link Kasa Smart – интелигентно осветление за дома

Възможността за дистанционно управление може да заблуди всеки, създавайки впечатлението, че домът е населен, когато реално сте на почивка

Умният дом вече не е пожелание за бъдещето, а реалност за много хора по света, благодарение на все по-усъвършенстваните смарт устройства, предлагани от различни производители. Компанията TP-Link, например, пусна наскоро серия интелигентни крушки Kasa Smart, които позволяват гъвкаво управление на параметрите и внасят повече цвят в дома.

KL110 – димируеама крушка Kasa Smart

Интелигентната крушка KL110 се свързва сама със защитената Wi-Fi мрежа на дома, без да е необходим смарт хъб или допълнително оборудване. Крушката позволява настройка на яркостта според извършваните дейности, а консумацията е сертифицирана с енергиен клас A+.

Диминруемата умна крушка KL110 е сертифицирана с енергиен клас A+

Потребителите могат да регулират яркостта на KL110 от всяко място, чрез приложението Kasa Smart. Възможността за дистанционно управление може да заблуди всеки, създавайки впечатлението, че домът е населен, когато реално сте на почивка.

Светлината може да се контролира и чрез лесни гласови команди – KL110 е съвместима с популярните гласови помощници Amazon Alexa, Google Assistant и Microsoft Cortana.

Умната крушка TP-Link KL110 се предлага на българския пазар на препоръчителна цена от 49,90 лв. с ДДС.

KL120 – с регулируема цветна температура

Можете да управлявате интелигентната крушка KL120 от всяко място чрез смартфон, като използвате приложението Kasa Smart или настройвайте нюансите на бялото чрез гласови команди с помощта на Amazon Alexa, Google Assistant или Microsoft Cortana.

Умната крушка може да се управлява удобно през мобилно приложение

Функцията Auto White (Автоматично бяло) позволява на крушката да регулира яркостта си така, че да пасва на естествената светлина по всяко време на деня, създавайки по-приятна атмосфера в дома. Крушката може да се свърже самостоятелно с Wi-Fi, без необходимост от смарт-хъб или допълнително оборудване.

Умната крушка TP-Link KL120 е достъпна на нашия пазар на препоръчителна цена от 57,90 лв. с ДДС.

KL130 – многоцветна крушка Kasa Smart

Интелигентната крушка KL130 е предназначена за потребители, които искат да внесат повече цвят в живота си. Можете да промените интензитета на светлината и цвета на крушката, според нуждите си – да създадете подходяща атмосфера за парти, за гледане на филм или за по-спокоен нощен сън.

Интензитетът на светлината и цветът на крушката могат да се променят според предназначението

Крушката може да се управлява дистанционно от приложението Kasa Smart, включително да се настройва за автоматично включване и изключване, независимо къде се намирате.

Моделът разполага още с функцията Auto White и може да се свърже самостоятелно с Wi-Fi, без необходимост от смарт-хъб или допълнително оборудване.

Умната крушка TP-Link KL130 се предлага на препоръчителна цена от 73,90 лв. с ДДС.

Коментар