Популярен YouTube блогър намерен мъртъв в Ню Йорк

Дезмънд Амофа, известен още като Etika, бе открит мъртъв в Ийст Ривър, Долен Манхатън (снимка: NYPD)

Etika, популярен YouTuber блогър, известeн с клиповете си за видеоигри, е открит мъртъв в Ню Йорк в понеделник, по-малко от седмица след като бе обявен за изчезнал, съобщи CNBC.

„Съжаляваме да съобщим, че Дезмънд Амофа, известен още като Etika, е открит мъртъв”, пише на сайта си Нюйоркската полицейска служба (NYPD).

Миналия четвъртък NYPD започна издирване на 29-годишния YouTuber. По данни на полицията, за последно Etika е чут на 19 юни около 8 часа вечерта по телефона и много хора са били притеснени след негово скорошно видео.

Амофа е качил в „тубата” осемминутно видео, в което споделя мисли за самоубийство. Клипът бе премахнат от YouTube.

Полицията съобщи, че тялото на блогъра е открито в понеделник вечер в Ийст Ривър, Долен Манхатън, и че част от неговите вещи са иззети близо до Манхатън Бридж.

Профилът в Twitter на YouTube създателите на съдържание изпрати съболезнования за Амофа чрез туит: „Ние оплакваме загубата на Etika, любим член на нашата общност на създателите на игри. Всички ние в YouTube изпращаме съболезнования на любимите му хора и фенове”.

Коментари по темата: „Популярен YouTube блогър намерен мъртъв в Ню Йорк”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    И кои са грешките?

  2. Събудете се

    Само за днес чета втора статия пълна с граматични и правописни грешки. Явно доста ви е паднало нивото или просто вече не ви пука.

Коментар