Tronsmart Force SoundPulse – яка Bluetooth колонка за плажа

Tronsmart Force SoundPulse е желан компаньон за забавление на плажа

В сезона на отпуските и забавленията какво по-хубаво от това да имате под ръка практична аудиоколонка със силен и качествен звук. Можете да я носите навсякъде с вас, за да бъде партито с приятелите още по-вълнуващо.

Нов модел на популярна в аудио колонките марка обещава много качества за малко пари. Tronsmart Force SoundPulse, налична в онлайн магазина GeekBuying за $55,99, идва с напреднали технологии, които осигуряват достатъчно силен звук с дълбок бас, плюс характеристики като здравина и водоустойчивост, благодарение на дизайна и използваните материали.

Tronsmart Force SoundPulse излъчва мощен, динамичен звук

Двойни пасивни радиатори осигуряват 40 вата аудио изход с екстремно мощен бас, който ще изпълни всеки ъгъл на стаята. Колонката поддържа истинско 3D безжично стерео, благодарение на двойката Force говорители.

Портативна, здрава и мощна, Tronsmart Force SoundPulse може да ви забавлява цели 15 часа с едно зареждане на батерията. Това е истинска подвижна музикална уредба, която възпроизвежда музика от смартфона или друго устройство през безжичен Bluetooth 4.2 интерфейс – на разстояние до 66 стъпки ок източника. Освен това колонката стриймва музика и чрез NFC технология.

Tronsmart Force SoundPulse може да стриймва аудио от смартфона и през NFC

Оставете настрана тревогите за това музикално бижу, когато сте на плажа и отвсякъде хвърчат пръски вода. Аудио колонката е водоустойчива по строгите изисквания на стандарта IPX7, като дори може да оцелее, ако случайно падне в басейна.

Нещо повече, Tronsmart Force SoundPulse идва с три аудио режима – 3D стерео, Екстра бас и Стандартен, така че да звучи по най-добрия начин в различните жанрове. Колонката е и много здрава, тъй като използва устойчиви материали от рода на цинкова сплав, силикон и предпазна желязна мрежа за говорителите.

Tronsmart Force SoundPulse обещава достъпно като цена музикално изживяване

Можете да купите портативната аудио колонка тук: Tronsmart Force SoundPulseна цена от $55,99 от склад в Германия или Полша. Доставката не е безплатна, но за сметка на това ще получите като подарък чантичка за носене на колонката, която иначе струва $12,99.

Коментари по темата: „Tronsmart Force SoundPulse – яка Bluetooth колонка за плажа”

добавете коментар...

  1. yorval

    we have already got IT. Единственият недостатък е, че песните в/у сложената в колонката карта не могат да се просвирват в различен от записания ред, т.е. няма shuffle/random – плей-опция, за съжаление; обаче ако се пуска от плейъра това си е напълно възможно. Иначе наистина звукът й не е “професионално” изпипан, за разлика от редица други неколкократно /5-6х/ по-скъпи устройства от този вид колонки, но за парти-нужди, респ. озвучаване навън на открито, върши идеалната работа и е супер-добра предвид сумата, които човек е платил . . . I’m a (happy) MAN!

Коментар