Два нови Philips монитора с вградена USB докинг станция

Новите LCD монитори Philips идват с 24- и 27-инчови IPS панели

Лицензният партньор на Philips за монитори, компанията MMD, пусна в продажба два нови LCD модела – 24-инчовия Philips 241B7QUBHEB и 27-инчовия с USB докинг станция Philips 272B7QUBHEB.

Проектирани за професионалисти, тези монитори разполагат с множество функции, които пестят време и подобряват производителността – от гъвкавостта на USB докинг станцията с USB Type-C порт до визуалните характеристики на IPS технологията, и от сигурността на изскачащата уеб камера до комфорта на SmartErgoBase.

Philips 241B7QUBHEB и Philips 272B7QUBHEB разполагат с вградена USB докинг станция, оборудвана с DisplayLink технология, която предлага удобството на универсалната репликация на портовете, така че потребителите да могат лесно да свържат своя лаптоп към мрежата, да прехвърлят файлове, да гледат видеоклипове и др., благодарение на един единствен USB кабел с тип C и тип A конектори.

Всички периферни устройства, вкл. клавиатура, мишка и RJ-45 Ethernet кабел, се свързват към докинг станцията на мониторите, намалявайки бъркотията на работното място, като същевременно повишават продуктивността. Благодарение на DisplayPort-out няколко дисплея с висока разделителна способност могат да бъдат свързани само чрез един кабел.

Накрая, USB 3.2 високоскоростна технология за пренос на данни означава, че потребителите могат бързо да заредят ноутбука си директно от монитора, както и да предават свръхскоростни данни.

Ергономичната SmartErgoBase позволява позиционира на монитора на точната височина и ъгъл

И двата монитора са оборудвани с IPS технология, която за разлика от TN панелите, постоянно предоставя наситени, живи цветове, чиято точност и яркост са идеални за графични дизайнери, CAD инженери, фотографи и видео редактори. IPS позволява и изключително широки зрителни ъгли от 178/178 градуса, което означава, че екранът може да се разглежда от почти всеки ъгъл, включително и в обърнат режим на 90-градуса.

За още по-зрелищни визуализации 272B7QUBHEB разполага с CrystalClear Quad HD резолюция, както и с Ultra Wide-Color за забележително качество на картината и искрящи цветове.

Philips 241B7QUBHEB и Philips 272B7QUBHEB включват набор от функции за защита, както на потребителите, така и на околната среда. Иновативната Windows Hello изскачаща уеб камера с технология за лицево разпознаване може безопасно да се прибере, когато не се използва, като по този начин елиминира риска от любопитни очи.

Физическият комфорт също е гарантиран, благодарение на щадящият зрението режим LowBlue, както и на ергономичната SmartErgoBase, която позволява на потребителите да позиционират монитора на точната височина и ъгъл, които отговарят най-добре на техните нужди.

Philips мониторите са проектирани за графични дизайнери, CAD инженери, фотографи и видео редактори

Околната среда също има полза от тези монитори, благодарение на технологии като енергоспестяващият PowerSensor, както и 85% рециклирана пластмаса, корпус без съдържание на PVC/BFR, без живак или олово и 100% рециклируеми опаковъчни материали.

Philips 241B7QUBHEB и 272B7QUBHEB вече се предлагат в търговската мрежа в България на цени съответно от 699 и 1059 лв. с включен ДДС.

Коментар