Десетдневен безплатен пробен период на Wahammer Online “Call to Arms”

Европейският издател GOA и студиото на EA Mythic Entertainment™ съобщиха за десетдневен безплатен пробен период за станалата любима на критиката и геймърите фентъзи масова мултиплеър ролева игра „Warhammer Online: Age of Reckoning” (WAR). Потенциалните новобранци в армиите на WAR са поканени да прекарат 10 изпълнени с екшън дни, в които ще ходят на лов, ще изследват огромни столични градове и ще се сражават срещу други играчи в очарователния боен режим Realm vs. Realm.
С направените подобрения Warhammer Online буквално „порасна” – заяви изпълнителният директор на GOA Гислейн Ле Рун Готие. “Новите играчи ще се изправят пред обогатена, усъвършенствана игра, което e и причината да спечели одобрението на критиците още със старта си.”
Издаден е Call to Аrms! С новия безплатен пробен период ние даваме на всички възможността да преживеят безспирното Realm vs. Realm сражение, станало запазена марка на масовата мултиплеър игра от следващо поколение” – заяви вицепрезидентът на Mythic Entertainment Марк Джейкъбс. “Онова, което започна като велика игра, просто стана още по-добро с добавянето на невероятното ново съдържание, вложено от екипа в първия експанжън. За играчите, на които все още предстои да вкусят от величието на WAR, няма по-добро време да се присъединят към бойните редици!”
За да се запишете за безплатния пробен период, трябва да следвате инструкциите по-долу:
– Отидете на www.war-europe.com/trywar
– Създайте "пробен акаунт "
– Свалете си клиента
– Играйте!
Базирана на популярната бойна игра за маса на Games Workshop, Warhammer Online: Age of Reckoning представя революционния Realm vs. Realm конфликт, който приковава вниманието на играчите върху бойното поле за години напред.

Коментар