XIDU PhilBook Max – тънък и лек ноутбук-таблет с FHD екран

14,1-инчовият сензорен мултитъч IPS екран поддържа резолюция FHD 1920×1020 пиксела

Мобилността, съчетана с бързодействие за ежедневните офис и други задачи, несъмнено е най-желаното качество на съвременния ноутбук, призван да отговори на нуждите на деловите потребители, които постоянно са в движение. Представяме ви едно устройство, което се вписва идеално в ролята на преносим мобилен офис.

Тънкият и лек XIDU PhilBook Max впечатлява с много добрите си технически характеристики и способността да се ползва като ноутбук и таблет. Този модел, достъпен на цена от $375,99 в AliExpress след ползване на съответните купони за отстъпка на страницата на продукта и от търговеца, предлага комфортен екран с висока резолюция, икономичен процесор, бърз сторидж, Windows 10 и всички необходими интерфейси за пълноценна комуникация.

Екран

Разглежданият модел предоставя 14,1-инчов сензорен мултитъч IPS екран с живи цветове и широк зрителен ъгъл (178 градуса), с резолюция FHD 1920×1020 пиксела, което при този размер означава плътност 260 ppi (пиксела на инч). Дисплеят, изпълнен в съотношение 16:9, впечатлява и с тънката рамка от само 4,9 мм, мултитъч възможностите, яркостта от 250 нита и 100% покритие на RGB цветното пространство.

Компютърът може да се ползва като ноутбук, таблет и в режим палатка (на снимката)

„Две-в-едно” функционалност

Конструкцията е направена така, че компютърът да се използва в различни сценарий. Освен като класически ноутбук, моделът е изключително подходящ и за работа като таблет, тъй като екранът може да се превърти на 360 градуса. Нещо повече, можете да използвате устройството и в удобния режим „палатка” – особено полезно при споделяне на съдържание с колеги, клиенти или приятели.

Процесор и сторидж

Ноутбукът XIDU PhilBook Max стъпва на хардуерна платформа Intel Apollo Lake с процесор на тактова честота 2,5GHz и интегриран графичен контролер Intel HD Graphics 500, която осигурява желаната производителност за офис приложения и същевременно щади батерията. Моделът разполага с 6GB оперативна памет DDR3 и бърз сторидж – SSD с капацитет 128GB, които са напълно достатъчни за съвременния стил на работа, при който потребителите ползват все повече облачни ресурси.

Клавиатурата от островен тип има задна OLED подсветка

Клавиатура

Специално внимание заслужава клавиатурата. Тя е от ергономичния островен тип за по-комфортна работа и лесно почистване. Но освен това разработчикът е предвидил задна LED подсветка, която ще ви предпази от грешки и лутане при въвеждане на текст, особено на тъмно.

Интерфейси

Две-в-едно устройството XIDU PhilBook Max разполага с всичко необходимо за пълноценна работа. Отстрани на тънкия само 16,4 мм корпус ще намерите два порта USB 3.0, един mini HDMI, слот за карти памет microSD, стандартен 3,5-мм порт за слушалки и, разбира се, гнездото за захранване. От нещо повече едва ли ще се нуждаете.

Ноутбукът се предлага с предварително инсталирана операционна система Windows 10

Завършен мобилен офис

В заключение можем да кажем, че този ноутбук-таблет се явява завършено решение за мобилен офис. Той е лек и тънък – с тегло 1,39 кг и дебелина 16,4 мм, с корпус от здрава алуминиева сплав. И готов за работа с офис приложения и за развлечение – на него е инсталирана предварително легална операционна система Windows 10.

Можете да купите мобилният 2-в-1 компютър тук: XIDU PhilBook Max – на цена от $395,99, като се възползвате от купоните за отстъпка, предоставени на страницата на продукта и от търговеца, с една година гаранция, 7-дневен срок за връщане на парите, ако не ви хареса устройството, и 15 дни за замяна.

Коментар