10-инчов Android таблет – за ежедневни приложения и игри

10-инчовият Android таблет е многофункционално устройство за различни приложения

Таблетите остават атрактивни устройство за развлечения, комуникации и професионални приложения. Тези мобилни джаджи често са по-евтини от смартфоните, като същевременно предлагат висока производителност и по-комфортен, голям екран. Представяме един много достъпен таблет с отлични характеристики.

На цена от само €92,99 с ДДС може да се сдобиете с 10-инчов Android таблет с мощен процесор, много памет и издръжлива батерия – устройството се предлага от глобалния онлайн магазин Cafago с обявена отстъпка от 51% и безплатна доставка.

Таблетът е удобен за ползване както в режим портрет, така и в режим пейзаж

Таблетът се захранва от 8-ядрен процесор Snapdragon 888, който осигурява висока производителност както за обичайните задачи, така и за по-взискателни сценарии на използване като игри и графични приложения.

Мощният процесор е допълнен от голям обем памет – 12 GB оперативна памет RAM и 512 GB място за съхранение на снимки, видео, документи, музика и друго съдържание. Нещо повече, паметта на този Android таблет може да се разшири с карта памет до 128 GB за съхранение на още файлове и приложения.

Таблетът е наличен в два цвята по избор на купувачите – сребрист и сив

Устройството предлага голям, комфортен екран: 10-инчовият IPS дисплей има резолюция FHD 1920х1200 пиксела за качествено визуално изживяване при работа, учене или забавление.

Таблетът се отличава и с дълъг живот на батерията. Тя е с капацитет от 8000 mAh и осигурява дълго време за използване на устройството. Зарежда се до пълния си капацитет за около 2-3 часа.

Задната 26MP камера предлага AI възможности за качествена фотография

Това е таблет за мултифункционална употреба. С него можете да посрещнете ежедневните си делови ангажименти, да общувате, да учите и да се забавлявате с игри, филми, музика и пр.

10-инчовият таблет впечатлява и с наличието на две камери – предна с резолюция 13PM и задна 26MP. Типично приложение на предната камера са видеоконференциите, а с помощта на задната HD камера с AI възможности можете да правите качествени фотографии.

Екранът е с отлични характеристики за устройство на цена под 100 евро

Що се отнася до комуникациите, имате на разположение бърз двубандов Wi-Fi (2.4G/5G 802.11a/b/g/n) и, разбира се, Bluetooth 5.0. Устройството поддържа също GPS, което го прави много подходящо за навигация докато пътувате с автомобил.

Таблетът работи под управление на операционна система Android 13 и е наличен в цветове сребрист и сив. Зарежда се през стандартен Type-C интерфейс, като в комплекта са включен захранващ адаптер и кабел. Наличен е и стандартен 3,5-мм аудио порт. Устройството тежи около 530 грама.

Типично приложение на таблета – за навигация по време на пътуване с автомобил

Можете да купите таблета изгодно тук: 10-инчов Android таблет – на цена от €92,99 с ДДС (обявената отстъпка е 51%) и безплатна доставка.

Коментари по темата: „10-инчов Android таблет – за ежедневни приложения и игри”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    е па за 100 евро толкова

  2. NoThanks

    Много се излагат от този магазин, че и Вие покрай тях. Продукт със съмнителни спецификации, изключително неграмотно написан текст на картинките с несъответствия с техническите спецификации, половината важна информация липсва и на места нарочно е направено да е подвеждащо. Пълно е с печатни грешки, няма марка, няма модел, няма производител, няма нищо.

    А това пръска:
    “13 million High-Clear Camera. You understand your beauty best. The custom beauty on the tablet computer make you more beautiful”

Коментар