AdLock – блокира досадните реклами

След бърза инсталация ще ви посрещне лесен за използване и модерен интерфейс (екранна снимка: AdLock)

Често уеб сайтовете са претъпкани с реклама, но има и софтуерни решения, които предлагат опции за блокиране на нежеланите и досадни реклами и същевременно гарантират вашата поверителност при интернет сърфиране.

Както подсказва името му, AdLock е инструмент, предназначен да помогне за блокиране на реклами, вкл. изскачащи прозорци и други натрапчиви формати, които могат да бъдат вградени в различни уеб приложения.

След бърза инсталация ще ви посрещне лесен за използване и модерен интерфейс, който е малко вероятно да ви създаде някакви проблеми. От главния прозорец можете да осъществите достъп до основните функции и да прегледате обобщение на блокираните заявки, сайтове, заплахи и др.

Заслужава да се спомене, че AdLock не е конфигуриран по подразбиране. Можете да започнете със задаването на приложения и браузъри, към които да приложите филтрите на AdLock. От панела за настройки можете също да добавите изключения за сайтове и домейни, в които искате да виждате рекламите.

Освен това инструментът може да ви спести трафик – опция, която е много полезна, ако използвате мобилни данни, например. Функцията Save Traffic пести енергия на батерията и намалява сметката ви, ако използвате ограничен тарифен план.

В допълнение към предотвратяването на всевъзможни реклами, програмата може да спомогне за повишаване на ефективността на системата. Тъй като браузърът вече не трябва да използва ресурси за зареждане на реклами, ще забележите, че страниците, които посещавате, и съдържанието се зареждат по-бързо.

В заключение, AdLock е лесно за използване приложение, което ви позволява да блокирате досадни реклами и да се уверите, че навигирате в безопасни сайтове. Тъй като инструментът може да бъде конфигуриран да проверява URL адресите, можете да избегнете измамни и подвеждащи уебсайтове.

Даунлоуд: AdLock

Коментар