ProgDVB Professional – телевизия и музика от цял свят

Интерфейсът на програмата е интуитивен, с удобно и логично оформление на командите и настройките (екранна снимка: ProgDVB Professional)

Гледайте телевизионни канали от цял свят, насладете се на радио от комфорта на вашия компютър и запишете любимите си предавания, за да ги гледате по-късно – всичко това е възможно с програмата ProgDVB Professional.

Това е един комплексен, но лесен за използване дигитален инструмент за видео излъчване, който ви позволява да се наслаждавате на онлайн радио и телевизионни канали директно от вашия компютър. Програмата включва всички видове функции, които със сигурност ще направят преживяването по-приятно.

Що се отнася до използваемостта, ProgDVB Professional няма да е предизвикателство за никого. Интерфейсът на програмата е интуитивен, с удобно и логично оформление на командите и настройките. Всички телевизионни и радио канали са подредени по азбучен ред по държави и можете да получите достъп до тях с едно кликване. Приложението автоматично се свързва към канала и започва излъчването.

Можете да гледате вашите предавания на цял екран или пък в режим „прозорец”. Във втория случай интерфейсът се скрива и получавате преоразмеряем прозорец, който да поставите навсякъде на екрана и да се наслаждавате на новинарско излъчване, докато работите по проект, например.

ProgDVB Professional ви позволява да групирате каналите по мрежа или доставчик, да ги сортирате по държава, жанр, популярност и тип. Можете дори да добавите нови канали и да ги подредите в персонализирани папки. Остава ви само да се съсредоточите върху подбора на качествено съдържание според интересите си.

Можете да групирате каналите по мрежа или доставчик, да ги сортирате по държава, жанр, популярност и тип (екранна снимка: ProgDVB Professional)

Програмата поддържа HDTV, а освен това предлага PIP възможности (картина в картината), както и мозаечно показване на предаванията, като тези неща са полезни, когато искате да виждате какво се случва на няколко канала.

Голям плюс на ProgDVB е, че ви позволява да записвате множество канали едновременно от едно или повече устройства. Можете също да планирате записи, за да сте сигурни, че няма да пропуснете любимото си предаване.

За тези, които просто се интересуват от онлайн радио, ProgDVB Professional е в състояние да предостави качествено аудио. Можете да настройвате фино звука с помощта на вградения 10-честотен екулайзер или просто да активирате автоматичното управление на усилването, за да избегнете внезапните колебания и да поддържате нивото на аудиото.

В заключение, не е пресилено да се каже, че ProgDVB Professional е център за медийно излъчване, който е в състояние да отговори на предпочитанията на всеки потребител.

Даунлоуд: ProgDVB Professional

Коментар