Brother TD-4D – нова линия компактни етикетни принтери

Brother TD-4D са бързи устройства, със скорост на печат до 8 инча в секунда (снимка: Brother)

Нова линия от компактни, 4-инчови етикетни принтери на Brother осигурява бърз, лесен и интуитивен печат на етикети за различни индустрии. Устройствата излизат на българския пазар през септември.

Продуктовата гама TD-4D включва четири настолни устройства за директен термален печат – TD-4410D, TD-4420DN, TD-4520DN и TD-4550DNWB. Те са предназначени за използване в различни индустрии, включително складове, дистрибуция, търговия на дребно и здравеопазване.

Устройствата са бързи, със скорост на печат до 8 инча в секунда (ips). За всички модели се предлагат опционални ножове и приставки за отлепване на етикети. TD-4D са разработени с идеята да улеснят процесите за потребителите, като предлагат автоматично конфигуриране на медиата, което отчита нейните дължина и размери, и възможност устройството да бъде настроено за целия си експлоатационен живот само веднъж.

Принтерите Brother TD-4D са разработени с идеята да улеснят процесите за потребителите (снимка: Brother)

Модулният дизайн и взаимозаменяемите части означават, че потребителите могат сами да обслужват принтерите и да сменят консумативите лесно, като поддържат максимално време за работа.

Предвид растежа на електронната търговия, функцията за изрязване на транспортни и продуктови етикети позволява на складовите и логистичните индустрии ефективно да печатат етикети.

Функцията за проверка на печатащата глава гарантира, че всяко задание за печат се произвежда с най-високо качество, което е от съществено значение за баркодовете, които трябва да бъдат ясни, за да могат да се сканират.

TD-4D поддържа стилизирани шрифтове, което означава, че детайлите върху етикетите, като хранителни алергени, могат автоматично да бъдат удебелени, ако се използват от списък, вграден в устройството. Това елиминира риска определени съставки – като ядки, например – да бъдат пропуснати или неясни за клиентите.

Принтерите Brother TD-4D имат модулен дизайн и взаимозаменяеми части (снимка: Brother)

Това са „устройства, които служителите могат да използват интуитивно – от еднократно задаване на настройките до автоматично стилизиране на шрифта, предназначено за производителите на храни”, коментира Ива Тотева, мениджър „Продажби и маркетинг” в Brother България.

„Наличието на специално устройство за етикетиране е по-икономично от печатането на етикети на принтер A4, тъй като се елиминира разхищението и се използват само необходимите етикети”, допълни тя.

Етикетните принтери от серията TD ще бъдат налични в България през септември, като цените започват от 899 лв. без ДДС, уточниха от офиса на японската компания у нас.

Коментар