Password Security Scanner – показва данни за паролите

Password Security Scanner дава подробни данни за сигурността на паролите, съхранявани в системата (екранна снимка: Password Security Scanner)

Password Security Scanner е безплатно, мощно и лесно за използване Windows приложение, което показва подробности за всички пароли, записани в системата, включително и тези за имейл акаунти, съхранявани в уеб браузъра.

Програмата включва стандартен набор от опции, които могат да бъдат променени от всеки потребител, дори и от начинаещи, които имат ограничен или никакъв опит с подобни приложения.

След инсталиране и пускане на програмата се появява списък с информация за сигурността на всички идентифицирани пароли. Това включва името на приложението, потребителско име, дължина на паролата, цифрови, малки, главни и ASCII знаци, силата на паролата, името на компютъра и потребителското име в Windows.

Можете да експортирате всички или просто избрани елементи в HTM, HTML, TXT или CSV формат, да използвате функция за търсене, когато се занимавате с големи количества данни, както и да настроите Password Security Scanner да показва само пароли с ограничена дължина или сила.

Останалите опции са свързани със структурата на списъка. Приложението влияе слабо върху производителността на компютъра, тъй като използва малко RAM и ресурс на процесора.

Накратко, Password Security Scanner е надежден софтуер за събиране и анализиране на данни за сигурността на всички пароли, съхранени в системата. Налична е и преносима версия, в случай, че искате да пропуснете инсталирането и да стартирате приложението от всяко устройство.

Даунлоуд: Password Security Scanner

Коментар