Xiaomi Mi 9T Pro – флагман със страхотна камера и турбо режим за игри

Xiaomi Mi 9T Pro разкрива в пълна степен силата на китайския бранд

С всеки нов модел Xiaomi продължава да доказва, че е производител на смартфони от най-висока категория. Устройствата на китайската компания се отличават с производителност, стилен дизайн, изпипан потребителски интерфейс и отлични фотографски възможности.

Флагманският модел Xiaomi Mi 9T Pro олицетворява мощта на този бранд. Добра новина за всички фенове на марката – сегашни и бъдещи – е, че могат да си купят Mi 9T Pro на изгодна цена от $395,99 (вместо $468,99), която е валидна с купон за отстъпка 3NETML2T в онлайн магазина GeekBuying, с безплатна доставка до България. Става въпрос за версията в черно на смартфона.

Xiaomi Mi 9T Pro разполага с вграден в дисплея скенер на пръстов отпечатък

Какво прави този модел толкова специален? Много неща, но на първо място това е изключителният дисплей – 6,39-инчов AMOLED екран с резолюция 2340х1080 пиксела (FHD+) и плътност 403 ppi (пиксела на инч). Бъдете сигурни, че ще се насладите на върховно визуално изживяване с подобен екран, когато се забавлявате с видео, филми, музика или игри.

Като стана въпрос за игри, Xiaomi Mi 9T Pro се отличава с турбо режим, който прави гейминга още по-гладък и въздействащ. Вижте само процесора – мощен Qualcomm Snapdragon 855 с осем изчислители ядра на тактова честота 2,84GHz и графичен блок Adreno 640 GPU. Сигурно си мислите, че ще грее много, но не – освен че тази SoC e енергийноефективна, специален дизайн за охлаждане намалява температурата на процесора с 8 градуса.

Xiaomi Mi 9T Pro се отличава с изскачаща предна камера за селфи

Високопроизводителният процесор на Snapdragon е допълнен от солиден обем памет. Смартфонът разполага с 6GB оперативна памет (RAM) и цели 128GB флаш-базиран сторидж. Този обем изглежда напълно достатъчен за съхранение на снимки, видео, игри и пр., така че оправдано Xiaomi не е предвидила слот за разширение с карти памет.

Xiaomi Mi 9T Pro има интересна особеност. Предната селфи камера с резолюция 20MP не е фиксирана, а просто изскача от смартфона, когато е необходимо – това става само за 0,8 сек, като дори можете да изберете съпътстващ звук. А какво да кажем за основната задна камера? Там откриваме всъщност тройна камера – основна 48.0MP плюс телефото 8.0MP и ултраширокоъгълна камера 13.0MP. Добавете към това нощния режим на снимане, който използва изкуствен интелект, за да улови повече светлина през нощта, както и възможността за запис с проследяване на движението на обекта, така че последният да остане във фокуса на снимането.

Xiaomi Mi 9T Pro има супер-нощен режим, който улавя повече светлина

Стигаме и до изключително важен компонент като батерията. Тя е литиева, с капацитет 4000 мАч и ще осигури до 2-3 дни автономност на флагмана на Xiaomi. Важно е да отбележим функцията за бързо 27W зареждане, благодарение на която батерията може да достигне 58% от своя капацитет само за 30 минути.

Глобалната версия на Xiaomi Mi 9T Pro ще ви предостави удобен и приятен потребителски интерфейс MIUI 10. Устройството има два слота за сим карти и може да работи във всички разпространени мобилни мрежи, вкл. 2G, 3G и 4G. Моделът се отличава още с NFC модул за безконтактни плащания и вграден в дисплея скенер на пръстов отпечатък от седмо поколение, който е по-бърз и по-сигурен.

Специален режим на запис проследява обекта на снимане

Смартфонът ще ви впечатли и с висококачествения си HiFi звук, за който се грижи отделен чип Snapdragon WCD9340. Нещо повече, можете да използвате реверсивния порт USB Type-C – освен за прехвърляне на данни и зареждане на батерията – като изход за цифрови слушалки, въпреки наличието на стандартно 3,5-мм аудио гнездо.

Можете да купите флагманския смартфон тук: Xiaomi Mi 9T Pro – в черен цвят, на цена от $395,99 (вместо $468,99), която е валидна с купон за отстъпка 3NETML2T в онлайн магазина GeekBuying, и с безплатна доставка до България.

Коментар