MX Master 3 и MX Keys – комбинация за професионалисти

Комбинацията от MX Master 3 и MX Keys преобразява начина на работа (снимка: Logitech)

Logitech MX Master 3 и Logitech MX Keys са най-новите попълнения в премиум серията Master на швейцарския производител на компютърни аксесоари и периферия. Поотделно всяко устройство е усъвършенствано, а комбинацията от двете е още по-добра. Мишката и клавиатурата осигуряват стабилна производителност и преобразяват начина на работа.

Проектирана и изработена в Швейцария, MX Master 3 осигурява бързо и прецизно скролиране, благодарение на новото скрол колелце MagSpeed. Задвижвана от електромагнити, MX Master 3 осигурява безшумен преход през хиляди линии за секунди. MX Keys, от своя страна, използва технология Perfect Stroke за най-добро тактилно, нископрофилно писане на клавиатура Logitech.

Logitech MX Master 3

Безжичната мишка Logitech MX Master 3 е създадена с фокус върху скоростта и точността, а внимателно изваяната ѝ форма осигурява удобство през целия работен ден, като дава опора на ръката и китката. Профилите за често използваните софтуерни приложения са готови за работа, а в допълнение получавате опции за персонализация чрез Logitech Options.

MX Master 3 идва с напълно преработеното скрол колелце (снимка: Logitech)

Мишката включва емблематичния за Logitech MX изключително прецизен сензор Darkfield с 4000 DPI, който проследява движенията на всякаква повърхност, включително и върху стъкло. Тя разполага и с презареждаща се батерия, която издържа до 70 дни с пълен заряд, а 3-минутно бързо зареждане ви дава възможност да я ползвате през целия ден.

Logitech MX Keys

Безжичната клавиатура Logitech MX Keys осигурява първокласно преживяване при писане с плавен натиск на клавишите и точна, тактилна реакция, когато бутоните са натиснати. Снабдена с интелигентно осветление, подсветката разпознава ръцете и автоматично настройва осветлението на клавиатурата в зависимост от осветеността на стаята.

MX Keys осигурява най-добро тактилно, нископрофилно писане с клавиатура (снимка: Logitech)

Освен това клавиатурата се изключва, когато не се използва, за да пести енергия в батерията и да не разсейва допълнително. Мека и устойчива, подвижната опора за длани се предлага и с версията Logitech MX Keys Advanced Wireless Plus, което придава допълнителен комфорт на клавиатурата.

Съвместимост

Logitech MX Master 3 и MX Keys са съвместими с Windows, Mac и най-популярните Linux дистрибуции. Мишката и клавиатурата са съвместими и с технологията Logitech Flow, която позволява лесно и безпроблемно включване и контрол на до три компютъра с Windows или Mac едновременно с цел копиране и поставяне на съдържание, изображения и документи между компютрите.

Създадени да издържат часове наред употреба, Logitech MX Master 3 и Logitech MX Keys имат порт USB-C бързо зареждане и първокласен дизайн, като придават завършен облик на модерното бюро.

Цени и наличност

Очаква се Logitech MX Master 3 и Logitech MX Keys да бъдат налични за покупки през септември в сайтовете Logitech.com и Amazon.com, както и в избрани магазини от търговската мрежа през октомври 2019 г. Предложената цена на дребно за MX Master 3 е 219 лв., също толкова и за MX Keys.

Новите устройства са предназначени за напреднали потребители, като софтуерни разработчици, инженери или дизайнери, които искат да бъдат по-продуктивни и трябва да взаимодействат с цифровото си съдържание с „бързината на мисълта”, казват от Logitech.

Коментар