С до 40% отстъпка се предлага Autodesk софтуер

Отстъпките за софтуера на Autodesk на нашия пазар достигат до 40%, стана ясно вчера на форум на компанията в столичния НДК. Четири актуални промоции представиха експерти от BMG, официален дистрибутор на Autodesk за България, наред с нови продукти и добри практики.

За регистрираните потребители на пакетите AutoCAD LT 2004, 2005 и 2006, закупени преди 1 юни 2006, важи агресивна ценова промоция, стартирала на 8 август тази година. Потребителите от тази категория могат да закупят който и да е от специализираните продукти на Autodesk на цена от 1600 евро.

Ъпгрейд и кросгрейд промоцията, която обхваща версии на продукти, излезли след 2004 година, вече е във втората си фаза, напомни Калина Георгиева, мениджър продажби в BMG. До 15 октомври 20% отстъпка ще получат онези, които желаят да преминат към нова версия на някой от продуктите на Autodesk. От 15 октомври до 15 януари пък е продължителността на третия етап от промоцията, по време на който отстъпката е 10%.

Четвъртият промоционален елемент е наречен “оттеглени продукти” и обхваща версии на програми, излезли преди 2004 година. До 15 ноември техните притежатели ще могат да закупят някой от новите специализирани продукти на Autodesk с 40-процентова отстъпка.

Освен четирите промоции, компанията предлага и годишен абонамент. При него срещу определена такса потребителите ще могат без допълнителни разходи да преминават към новите версии на продуктите, излезли през таксуваната година. Други предимства на абонамента са осигуряване на професионална уеб поддръжка на всички продукти, както и предоставяне на електронни самоучители, стана ясно на конференцията.

Всички присъстващи на деня на Autodesk получиха талон за 10% отстъпка върху цялата гама от пълни пакети на специализираните й продукти. Крайната дата за ползване на отстъпката е 16 октомври, обявиха от BMG.

Коментар