Adata SC680 – външен SSD с интерфейс USB 3.2

SC680 е ултрамобилен и може да се носи навсякъде

Тайванският производител Adata Technology пусна на пазара нов модел полупроводников диск SC680 – външен SSD със стилен дизайн и компактен форм фактор.

Устройството разполага с интерфейс USB 3.2 Gen 2 и предлага отлични скорости на четене и запис в комбинация с висока степен на мобилност, подчертаха от производителя.

С тегло от едва 35 грама и дебелина на профила 10 мм, SC680 е ултрамобилен и може да се носи навсякъде. Новият интерфейс осигурява скорости на четене и запис до 530/460MB/s, което го прави над 6,6 пъти по-бърз от външен твърд диск.

Високата производителност ще улесни потребителите не само по отношение на съхраняването на информация, но позволява и значително по-бързо зареждане на игри.

SC680 е над 6,6 пъти по-бърз от външен твърд диск

Моделът разполага със защита от удари, оперира безшумно и потребява значително по-малко енергия от други подобни устройства. SC680 използва реверсивен USB-C (Type C) конектор и работи под Windows, Mac OS и Android.

Коментари по темата: „Adata SC680 – външен SSD с интерфейс USB 3.2”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    А под LInux някоя дистрибуция не пише да работи колко смешно хахаха
    Щом работи под Mac OS и Андроид няма смисъл от глупари и счупени прозорци аз съм 10 годишен ползвател на Linux Ubuntu – MInt – Fedora и други и няма да се върна на WIndows 10 повече. !!!!!!

Коментар