Acronis сключи партньорство за IoT киберзащита

Acronis ще предоставя киберзащита на организации по цял свят чрез дистрибуторската мрежа на Advantech (графика: Acronis блог)

Компанията за киберсигурност Acronis подписа ново глобално споразумение за дистрибуция с новатора в интелигентните IoT системи Advantech. Двете фирми си сътрудничат за свързване на системи и софтуер още от 2011 г., като разработват интегрирани решения за индустрията.

От години Advantech оборудва своите устройства със софтуера WISE-PaaS, който включва технологията за киберзащита на Acronis. Сега двете компании разширяват стратегическото си партньорство в сферата на дистрибуцията. Те ще си сътрудничат и в интегрирането на решения за бекъп на Acronis в WISE-PaaS/DeviceOn – решение за управление и съвместно проектиране на устройства.

Решенията за киберзащита на Acronis адресират петте вектора на киберзащитата – безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS).

Този подход осигурява на потребителите данни, които са не само сигурни, но и лесно достъпни и възстановими.

Благодарение на дистрибуторската мрежа на Advantech, Acronis ще предоставя киберзащита на организации по цял свят, подчерта основателят и изпълнителен директор на компанията – Сергей Белоусов.

Коментар