Tronsmart Spunky Beat – идеалните Bluetooth слушалки

Tronsmart Spunky Beat са Hi-Fi безжични слушалки за вълнуващо стерео изживяване, както и за споделяне с приятели в моно режим

Безжичните слушалки се превърнаха в задължителен аксесоар за всеки меломан и притежател на смартфон. Те са леки и удобни, а когато прибавим към това и високото качество на някои модели, първокласното аудио изживяване е гарантирано.

Нов модел безжични Bluetooth слушалки на популярния бранд Tronsmart се предлагат на промоция в онлайн магазина GeekBuying наред с редица други аудиопродукти със същата марка. Tronsmart Spunky Beat са налични за поръчка в момента на цена от $24,99 за първите 200 броя, след което слушалките ще се продават за $29,99.

В рамките на Tronsmart кампанията купувачите могат да разчитат на 10% отстъпка  при всяка сделка на цена над $1 – с купон TRONS01 и на $6 намаление в цената, ако поръчат продукти за над $50 – с купон TRONS02. Тези преференциални условия важат при поръчки от китайски склад на онлайн търговеца.

Tronsmart Spunky Beat е ново поколение безжични слушалки с Bluetooth 5.0 чип Qualcomm, който гарантира качествен и стабилен аудио стрийминг. aptX технология обезпечева Hi-Fi звук без загуба на качество, а покритите с графен драйвери възпроизвеждат дълбок бас. AAC и SBC декодиране осигурява перфектното звучене при използване съответно на iOS и Android мобилни устройства.

Tronsmart Spunky Beat се доставят заедно с калъф за зареждане

Новите Bluetooth слушалки са идеални за споделяне между приятели, тъй като всяка от двете „тапи” може да се ползва самостоятелно в моно режим. Можете да се забавлявате в продължение на 7 часа с едно зареждане на вградената батерия и до 24 часа със зареждащия калъф, включен в комплекта.

Нещо повече, само с 5 минути бързо зареждане ще си осигурите до 1 час време за слушане на музика. Интуитивният тъч контрол ви позволява да активирате всички функции на слушалките само като ги докосвате, без да боравите със смартфона. Също с докосване на слушалките можете да активирате гласовите асистенти Siri и Google Assistant.

Можете да купите Bluetooth слушалките тук: Tronsmart Spunky Beat – на цена от $24,99 в момента за първите 200 бройки, с безплатна доставка до България.

В кампанията на Tronsmart се предлагат на атрактивни цени и редица други аудиопродукти. Засилен е интересът към безжичните Bluetooth колонки, с които можете да си организирате музикално парти с приятели на всяко място.

Така например, Tronsmart Element T6 Mini е 15-ватова Bluetooth 5.0 тонколонка с 360-градусов съраунд звук, защитена от вода по стандарта IPX6. В нея можете да заредите 500 песни и да ги слушате цяло денонощие. Тази безжична колонка струва $19,99 с купон за отстъпка TSAUDIO07.

Друг интересен продукт е Tronsmart T2 Plus – 20-ватова Bluetooth 5.0 колонка, която също е водоустойчива по стандарта IPX7, поддържа стерео звук и може да се ползва 24 часа с едно зареждане. Може да сдвоите две такива колонки за стерео ефект. Цената на колонката е $27,99.

Портативната Bluetooth колонка Tronsmart Force SoundPulse има мощност цели 40W, поддържа стерео звук, водоустойчива е по стандарта IPX7 и осигурява 15 часа възпроизвеждане на музика с едно зареждане на батерията. Можете да се сдобиете с тази безжична колонка за $45,99 с купон за отстъпка TSAUDIO03.

Атрактивно предложение е комплектът от две колонки 2xTronsmart Force SoundPulse за още по-вълнуващ стерео ефект. Заедно двете устройства струват по-малко, отколкото сумарната им единична цена – можете да притежавате две такива колонки на цена от $85,99 с купон за отстъпка TSAUDIO04.

Още една интересна безжична колонка е Tronsmart Element T6 Plus – тя поддържа Bluetooth 5.0, има максимална изходна мощност 40W, дълбок бас, защита от вода по стандарта IPX6, стерео звук и три екулайзера, като издържа 15 часа с едно зареждане на батерията. Моделът струва $59,99 с купон за отстъпка TSAUDIO05.

И накрая, не пропускайте модела Tronsmart Element Mega SoundPulse – това е Bluetooth 5.0 колонка с мощност 40W, 3D цифров звук, интуитивен тъч контрол, стерео звук и поддръжка на NFC комуникации. Тази колонка се предлага само за $36,99 с купон за отстъпка TSAUDIO01.

Коментар