Philips 346B1C – извит монитор с USB-C докинг станция

Philips 346B1C има извит екран с диагонал 34 инча и резолюция QHD

MMD, лицензен партньор на Philips монитори, пуска модела Philips 346B1C – 34-инчов извит UltraWide VA LCD монитор с USB-C Dock. Проектиран за максимално увеличаване на продуктивността на работното място, този модел предлага комбинация от CrystalClear изображения върху VA панел, вградена USB-C докинг технология и набор от иновативни функции за ергономичност и еко-устойчивост.

Philips 346B1C е всеобхватно решение за професионалисти, за които е важна продуктивността, във финансовия, банковия и други B2B сектори. Мониторът е снабден с множество високопроизводителни технологии, предлага CrystalClear изображения с UltraWide QHD 3440×1440 резолюция и широк формат 21:9 за удобно сравняване на изображения и документи един до друг, преглед на големи таблици и работа с много детайли в CAD-CAM приложения.

В допълнение, функцията за разделяне на екрана и опцията за работа с няколко устройства посредством технологията MultiView позволяват на потребителите да работят едновременно с няколко източника като лаптоп и PC. Вграденият MultiClient KVM превключвател им дава възможност да управляват два отделни компютъра само с един набор от монитор, клавиатура и мишка.

Philips 346B1C е монитор, проектиран за професионална работа и развлечение

За потребители, които обичат да съчетават работата с удоволствието, този монитор предлага Adaptive-Sync технология за гладко опресняване, бърза реакция и плавна игра без артефакти.

Дисплеят Philips 346B1C включва вградена USB-C докинг станция със захранване, която дава на потребителите набор от удобни функции като лесно присъединяване с един кабел и възможност за свързване с преносим компютър за прехвърляне на видео с висока резолюция и високоскоростен трансфер на данни, докато ноутбукът се зарежда.

Мониторът идва с широк набор от функции за комфорт. Технологията Flicker-free и LowBlue режимът позволяват по-добро визуализиране, а EasyRead осигурява приятен изглед при четене като от книга. Въртящата се на 180°, накланяща се стойка, която може да се регулира по височина, разполага с VESA отвори за монтаж и гарантира оптимален ергономичен комфорт.

Philips 346B1C е оборудван с въртяща се на 180°, накланяща се стойка

Вграденият Power Sensor засича присъствието на потребителя и настройва консумацията на енергия, която може да намалее до 80%. Мониторът е без живак и олово, отговаря на стандартите EnergyStar 7.0, RoHS и TCO, освен това е опакован в 100% рециклируем материал.

Philips 346B1C ще бъде наличен на българския пазар през ноември 2019 г. на препоръчителна цена от 1169 лв. с ДДС, уточниха от MMD.

Коментар