Genesis Radon 610 – тези слушалки ще ви потопят в игрите

Геймърските слушалки Radon 610 са достъпни на нашия пазар на цена около 60 лв. (снимка: Genesys)

Хардуерът за игри се развива бурно в последните години, като производителите се надпреварват да предлагат компютри и аксесоари за потапящо изживяване. Звукът, разбира се, е определящ за цялостното усещане във виртуалния свят на игрите. Качествените слушалки са задължителни за всеки геймър.

Имахме възможност да се насладим на качеството на Radon 610 – геймърски слушалки на полския бранд Genesis, които се предлагат на българския пазар на достъпна цена от около 60 лв. с включен ДДС. Удобството и отличните аудио характеристики запазват удоволствието за дълги часове, без да предизвикат умора или раздразнение.

Radon 610 идват в голяма, стабилна кутия с отличителните цветове и графика на бранда Genesis – червено и черно. Самите слушалки също са изпълнени в тези цветове и въпреки че изглеждат големи, са леки, удобни и меки за ушите и главата, като не причиняват и минимален дискомфорт при продължително използване.

В кутията освен слушалките са налични още гъба за микрофона, която допълва цялостната визия на продукта, и малка книжка – ръководство за потребителя. Веднага прави впечатление дългият кабел с плетена текстилна обвивка в червено и черно и стандартен USB накрайник за включване към компютъра.

Геймърите на персонални компютри и конзоли няма как да не оценят дългия кабел на слушалките. Здравият 2,1-метров кабел е предпоставка за комфорт, тъй като играчът може да се разположи и отпусне удобно на стола, без да се чувства вързан за компютъра.

Radon 610 са оборудвани с 50-милиметрови драйвери, а подложките са меки и много удобни, като покриват цялото ухо и изолират потребителя от всякакви външни смущения. Потапянето в игри и музика е фантастично. Лентата за главата има мека подложка, с която почти няма да усетите тежест или дискомфорт.

Предвидена е и възможност за регулиране на лентата чрез плъзгане, така че да пасне най-удобно на главата. Гледката отстрани също е привлекателна, благодарение на червената подсветка от външната страна на наушниците. Тя се активира, когато свържете слушалките към USB порта на компютъра.

Ще се почувствате като професионалист, когато се потопите в игрите със слушалките на Genesis. Освен че са направени от висококачествени материали, Radon 610 идват със 7.1 виртуална съраунд система с вградена звукова карта! Честотният диапазон е много широк и обезпечава Hi-Fi звук – 20 Hz – 20 000 Hz, с ниво на звуково налягане 105 dB.

В допълнение, 50-милиметровите драйвери осигуряват още по-поглъщащо изживяване. А за пълноценен мултиплейър е предвиден чувствителен, висококачествен микрофон. Контролите за силата на звука и заглушаване на микрофона са  разположени удобно отстрани на лявата слушалка и позволяват настройка според индивидуалните предпочитания.

Radon 610 – основни характеристики

  • Тип: върху ухото
  • Аудио: виртуален съраунд 7.1
  • Ниво на звуково налягане: 105 dB
  • Честотен диапазон: 20 – 20000 Hz
  • Импеданс: 32 ома
  • Контрол на звука: да
  • Микрофон: да
  • Кабел: 210 см, плетена текстилна обвивка
  • Интерфейс: USB
  • Подсветка: да
  • Цвят: черен, червен

Можете да използвате слушалките Genesis Radon 610 не само с настолни компютри, но и с лаптопи и геймърски конзоли PS4 и Switch. Този качествен геймърски аксесоар е достъпен в търговската мрежа у нас на цена около 60 лева с включен ДДС и две години гаранция.

Коментар