vivatel подкрепя участието на 192 международни проекта в „Компютърно пространство 2006”

vivatel подкрепя участието на 192 проекта в международния форум „Компютърно пространство 2006”. Днес, 11 октомври 2006 г., 59 от тях бяха номинирани за наградите в 9 категории: Компютърна графика; Компютърна анимация; Offline multimedia; Компютърна и електронна музика; Web design изкуство и култура; Web design общество и институции; Web design развлечение и хоби; Web design технологии и пазар; Web design информация и медии.
Победителите ще получат официалната статуетка на форума, парични награди, дигитални фотоапарати, развоен софтуер и специални награди от vivatel на церемонията по награждаването на 5 ноември 2006г. във Военния клуб в София от 16 ч.
Тазгодишното, осемнадесето издание на престижния ИТ форум за компютърни изкуства, нови медии и комуникации се организира от Студентското общество за компютърно изкуство и Центъра за компютърни изкуства под почетния патронаж на президента на Република България Георги Първанов със специалната подкрепа на vivatel.
„vivatel е щастлива от възможността да увери отличените, че усилията в областта на иновациите никога не остават незабелязани. Опитът на компанията го доказва. Затова vivatel пожелава успех и увереност на номинираните”, заяви по повод номинациите маркетинг мениджърът „Електронни комуникации” във vivatel Галина Радичева.
Отличените проекти са обявени на сайта на „Компютърно пространство 2006” http://www.computerspace.org

Коментар