Computer 2000 представи новия модел Xerox WorkCentre 3119

COMPUTER 2000, оторизиран дистрибутор на Xerox за България, наскоро представи новия модел Xerox WorkCentre 3119 – едно ефикасно комплексно решение за домашния и малкия офис. Монохромното лазерно мултифункционално устройство с формат А4 съчетава най-необходимите за средния потребител функции: копиране, принтиране и сканиране.
Скоростта на печат и копиране на Xerox WorkCentre 3119 е 18 страници в минута, времето, необходимо за отпечатване на първото копие, е 11 секунди, а оптичната резолюция на скенера е 600×2400 dpi. Mаксималното месечно натоварване е 10 000 страници, което дава възможност за обемна и надеждна работа.
WorkCentre 3119 работи с голяма част от широко разпространените операционни системи, включително MAC OS и Linux. Софтуерът, който влиза в комплекта към WorkCentre 3119, предлага няколко нови и полезни приложения, улесняващи работата на потребителя: разпознаване на сканиран текст и изображения – ABBYY FineReader Sprint Plus 6.0, управление на сканирани документи и изображения – Nuance PaperPort SE 10.0.
Значително е опростен процесът на сканиране и са въведени няколко ефективни решения, засягащи документооборота: Split Desktop, One-Click Scanning и Scanner Enhancement Technology (SET).
Xerox WorkCentre 3119 е изгодно решение не само за всички, които имат нужда от мултифункционално устройство, а и за тези, които ще използват ограничено неговите функции (само принтера, копира или скенера).
Въпреки че Xerox WorkCentre 3119 е предназначен преди всичко за представители на малкия и средния бизнес, на които не е необходим сложен набор от функции и които не използват факса като средство за обмен на информация, той може да стане и незаменим помощник в малките работни групи на големи компании.

Коментар