Acronis подписа договор за дистрибуция с Ingram Micro

„Нуждата от истинска киберзащита продължава да расте”, заяви Сергей Белоусов, CEO на Acronis
(снимка: Acronis)

Компанията за киберзащита Acronis обяви многогодишно стратегическо споразумение за глобална дистрибуция с Ingram Micro. Новото партньорство ще направи решенията на Acronis по-лесно достъпни за организации по цял свят.

С повече от 50 000 партньора, мрежата на Acronis ще продължи да се разраства. Партньорството с Ingram Micro ще даде възможност на доставчиците на услуги по света да предложат ефективни решения за киберзащита от Acronis.

„Традиционните решения за защита на данните и киберсигурност не успяват да посрещнат съвременните предизвикателства за данни. Нуждата от истинска киберзащита продължава да расте. Сега доставчиците на услуги са изправени пред доходоносна възможност и Acronis и Ingram Micro могат да им помогнат да се възползват от нея”, коментира Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Acronis.

Решенията на Acronis за киберзащита се отнасят към петте вектора на киберзащитата – гарантиране на безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността (SAPAS) на данните. Този подход помага на клиентите да защитят всички свои данни, приложения и системи – в центъра за данни, облака и крайните устройства.

„Ingram Micro обслужва повече от 200 000 клиенти в приблизително 160 страни и сме сигурни, че те ще имат големи ползи от използването на кибер решенията на Аcronis”, каза Рене Бергерон, старши вицепрезидент на Ingram Micro.

Наскоро Acronis обяви инвестиция от 10 милиона долара, за да помогне на традиционните риселъри да се превърнат в доставчици на услуги, припомниха от компанията за киберсигурност.

Коментар