Pitch Bootcamp подготвя младежите за успешна кариера

„Ако младите хора получават подкрепа и насоки от подходящи ментори, заедно можем да направим България по-добро място за развитие”, казва доц. д-р Наталия Футекова (снимка: личен архив)

Еднодневен кариерен акселератор Pitch Bootcamp, организиран от „Мрежа на младите таланти” на 23 ноември  във Велико Търново, ще подпомогне студенти и наскоро завършили младежи да се развият като бъдещи професионалисти и да получат насоки за стартиране на бизнес.

Доц. д-р Наталия Футекова, управляващ съдружник в софтуерната компания ERP.BG, основател  на образователната организация ERP Academy и член на Управителния съвет на Българска асоциация по информационни технологии (БАИТ), ресор висше образование, ще вземе участие като ментор в акселератора, наред с редица други изявени специалисти.

„Младите хора притежават много сила и амбиция. Те имат енергията, която може да донесе промяната, която всички ние искаме. Вярвам, че ако младите хора получават подкрепа и насоки от подходящи ментори, заедно можем да направим България по-добро място за развитие”, сподели д-р Футекова.

В рамките на събитието ще се проведе обучение за изграждане на  силен личен професионален профил и ще се практикува наученото съвместно с професионалисти от различни бизнеси.

Световният кариерен акселератор Pitch Bootcamp стъпи в България през 2016-та година с мисията да предизвика младежите да са отговорни към бъдещето си, като им помогне да открият своето кариерно и личностно призвание и ги подготви за пазара на труда.

Коментари по темата: „Pitch Bootcamp подготвя младежите за успешна кариера”

добавете коментар...

  1. :o)

    кариерен акселератор ?
    На думи…реалността след него – касиер у Фантастико 😉

Коментар