Philips 439P9H SuperWide – извит монитор за професионалисти

Philips 439P9H предлага разточително широко работно пространство
(снимка: MMD)

MMD, лицензният партньор на Philips монитори, пуска на пазара извития LCD дисплей 439P9H SuperWide. След успеха на 49-инчовия формат, Philips 439P9H добавя 43-инчова опция към растящата фамилия от ултра широки екрани.

С разточително широко работно пространство и върхова технология DisplayHDR 400, този монитор е пълен с увеличаващи продуктивността функции като вградена USB-C докинг станция, изскачаща камера Windows Hello и вграден MultiClient KVM превключвател, както и множество функции за комфортна работа.

Philips 439P9H предлага на професионалистите, работещи в сферата на финансите, банковото дело и други B2B сектори, цялостния поглед, от който се нуждаят. С широкия 32:10 SuperWide формат и резолюция 3840×1200 пиксела този модел лесно може да замени два високопроизводителни монитора със съотношение 16:10 и да спести време и място, като същевременно намали кабелната бъркотия.

Извивката с радиус 1800 мм е проектирана да разшири зрителното поле на потребителя, да намали разсейването и да покрие периферното зрение с цел постигане на оптимален зрителен комфорт, като същевременно създаде потапящ ефект.

Извивката с радиус 1800 мм разширява зрителното поле и намалява разсейването
(снимка: MMD)

Снабден с технология MultiView и MultiClient Integrated KVM превключвател, Philips 439P9H позволява активна двойна връзка и използване на многозадачен режим с две устройства едновременно. В допълнение, VESA-сертифицираната технология DisplayHDR 400 предлага изключително високи яркост, цветове и контраст. За любителите на игрите технологията Adaptive-Sync осигурява плавна и бърза картина без артефакти.

Philips 439P9H е решение за потребители, които искат да спестят време и да подобрят продуктивността си. Вградената USB-C докинг станция със захранване позволява на монитора да предложи широк набор от функции за удобство само с един тънък и симетричен USB-C конектор.

Периферията като клавиатура, мишка и RJ-45 Ethernet кабел може да бъде включена директно в докинг станцията на монитора, докато лаптопът може да бъде свързан с монитора за предаване на картина с висока резолюция, супер бърз трансфер на данни и възможност за зареждане.

Въртящата и накланяща се стойка може да се настройва по височина
(снимка: MMD)

Philips 439P9H е снабден с набор от комфортни функции, които щадят здравето на потребителя при продължителна работа. Режимът LowBlue защитава очите от умора, EasyRead предлага приятен изглед за четене като от хартия, а изскачащата камера Windows Hello с технология за разпознаване на лица осигурява сигурно вписване.

Въртящата се и накланяща се стойка с настройка по височина и VESA отворите за монтиране гарантират постигането на оптимална зрителна позиция.

Philips 439P9H е наличен на българския пазар от този месец на препоръчителна крайна цена от 1919 лв. с ДДС.

Коментари по темата: „Philips 439P9H SuperWide – извит монитор за професионалисти”

добавете коментар...

  1. о

    За тия пари си взимам 2 27″ 4к IPS DELL и ми вършат повече работа.

Коментар