Philips Moda 276C8 – стилен монитор без рамки

Philips Moda 276C8 предоставя удобството на 27-инчов екран с резолюция Quad HD
(снимка: MMD)

MMD, лицензен партньор на Philips монитори, пусна на пазара нов модел Philips Moda 276C8 с интерфейс USB-C. Този 27-инчов Quad HD монитор е снабден с всичко, от което съвременният потребител се нуждае – стилен външен вид без рамки, удобството на USB-C и забележително качество на картината.

Веднага изпъква дизайнът – изграден на практика с виртуално невидима рамка около екрана, наречена Zero Bezel, мониторът е не само атрактивен, но предлага по-обширна картина и по-голямо работно пространство, като същевременно позволява лесно долепяне за реализиране на мултимониторни конфигурации.

Philips Moda 276C8 е и невероятно тънък, с дебелина едва 6,1 мм и атрактивен съвременен вид, който допълва всякакви работни и жизнени пространства. Тънкият и стилен панел на монитора и геометричната стойка му спечелиха 2018 Red Dot Design Award, която отличава най-добрите в дизайна и бизнеса.

Мониторът включва набор от иновативни технологии, които осигуряват впечатляваща картина при изобразяването на 3D графика, снимки, филми, офис приложения и всичко друго. CrystalClear QHD 2560×1440 резолюцията оживява всяко изображение, докато IPS LED Wide View технологията подобрява точното предаване на цветовете и зрителните ъгли.

С тънък панел и геометрична стойка, Philips Moda 276C8 спечели 2018 Red Dot Design Award
(снимка: MMD)

Philips Moda 276C8 е снабден с Ultra Wide-Color технология, която предлага изключително широк цветови спектър. Феновете на игрите получават AMD FreeSync технология и бързо време за реакция за плавна игра без артефакти. Мониторът елиминира и притесненията на потребителите за тяхното зрение, защото предлага няколко функции, разработени за опазване на здравето им като LowBlue Mode и EasyRead.

За съвременните потребители, които работят с множество приложения, Philips 276C8 се явява пестящ време партньор, който е снабден с иновативни възможности. Важна такава е USB-C интерфейсът със захранване, който позволява високоскоростен трансфер на данни по стандарта USB 3.2, гледане на видео с висока резолюция, захранване и зареждане на съвместими преносими компютри директно от монитора само с помощта на един симетричен USB-C кабел.

Philips 276C8 е наличен на българския пазар на цена от 719 лв. с включен ДДС, уточниха от MMD.

Коментари по темата: „Philips Moda 276C8 – стилен монитор без рамки”

добавете коментар...

  1. yorval

    Нещо много важно и съществено, не е 4К, а това е един доста голям пропуск с оглед на съвременните изисквания към подобен вид монитори от висок клас.

  2. Someone

    Dell ultrasharp is that you?

Коментар