Инспирит приключи процес на ребрандиране

Инспирит се установи в нов офис в София тази година, като същевременно отвори офис и в Норвегия
(снимка: Инспирит)

Българската компания Инспирит, доставчик на консултантски услуги и обучения, обяви нова визия на логото и изцяло нов дизайн на сайта си. Промяната се случва в края на успешна за фирмата година, с редица реализирани проекти за бизнес клиенти.

„Деветата година на Инспирит е година на зрялост, на трансформации като екип и мащабност на проектите, на стабилност и разширяване. В този смисъл ребрандинга за нас е не просто подмяна на лого, а символ на този нов етап в нашето развитие като компания”, заяви Маргарита Наумова, основател и мениджър на Инспирит.

По нейните думи, ребрандингът символизира убедителното присъствие на компанията на пазара, спечеленото доверие на клиенти, и утвърждаването на Инспирит като лидер в областта на „Data Platform” услугите в България.

От компанията поясниха, че новата визия носи „послание за прецизност, доверие, увереност и най-вече професионализъм”.

Тази година Инспирит отвори офис в Норвегия, като същевременно компанията затвърди позицията си на българския пазар като доставчик на консултантски услуги с високо качество и обучения за „Analytics and Data Platform”. Отскоро Инспирит се помещава в нов офис в София.