WinX HD Video Converter Deluxe – топ видеоконвертор, преоразмерява и сваля 4K/HD видео

Когато ви се налага да конвертирате своите видеа между различни формати, програмата WinX HD Video Converter Deluxe ще отговори на всички ваши изисквания

Търсите най-добрия видео конвертор за Windows или Mac? Не се колебайте да тествате възможностите на WinX HD Video Converter Deluxe, като изтеглите безплатната версия на програмата. Можете впоследствие да  се сдобиете с пълнофункционалната Pro версия с 50% отстъпка за Коледа!

Съвременният потребител разполага с множество устройства за заснемане, гледане и споделяне на видео. Забавлението с видео вече е възможно навсякъде – не само у дома на телевизора и компютъра, но и в движение, благодарение на мобилните устройства. Все по-често се налага да конвертираме своите видеа между различни формати, така че да се насладим на най-добро потребителско изживяване на всяко устройство.

Самата операционна система предлага видеоконвретор, но с твърде много ограничения – например, няма да можете да преобразувате YouTube файлове или да извличате MP3 от видеото в Windows 10. Ако искате софтуер, който поддържа конвертиране между всички видеоформати, ще трябва да се насочите към външна програма.

За повечето потребители, най-добрият видеоконвертор отговоря на следните изисквания:

  • Напълно съвместим е с операционната система, не се срива и работи безпроблемно по време на конвертирането;
  • Поддържа различни видео стандарти като MP4, AVI, WMV, MOV, WebM, FLV и т.н, както и HD/4K видео, H.265, M2TS, MOD, TOD и др.;
  • Изходният файл запазва качеството на оригинала като изображение и звук;
  • Видео конвертирането се извършва с висока скорост;
  • Не съдържа адуер, спайуер, вируси и друг ненужен или злонамерен софтуер.

На пазара се достъпни различни програми за видеоконвертиране, но сред тях се отличава WinX HD Video Converter Deluxe – „всичко в едно” решение, което освен всеобхватно конвертиране между всякакви видеоформати, включва още инструменти за редактиране – преоразмеряване, изрязване и т.н., както и възможност за сваляне на видео от YouTube. С разглеждания софтуер ще получите пълен контрол над всяко SD, HD и 4K видео от вашия РС. Излязъл през 2009 г., видеоконверторът вече се ползва от 90 милиона потребители.

Защо този продукт е толкова ценен от потребителите? Ето неговите ключови предимства:

Конвертира видео във всеки формат

WinX HD Video Converter Deluxe приема 4K/HD видео от над 370 устройства и източници – вкл. камери, дронове, телевизори, компютри и др., благодарение на вградените видео и аудио кодеци, и е способен да го преобразува до повече от 420 изходни профила. Това означава, че можете да конвертирате и пренасяте видео от всеки формат – от ISO образи, HEVC, H.264, MPEG-4, AVI, MKV, MOV, M2TS и MOD до 1080p HD и 4K@60fps – към практически всяко устройство, вкл. смартфони и таблети като iPhone, iPad и Android устройства.

Така например, с програмата ще конвертирате безпроблемно формат MKV към MP4, MP4 към AVI, MOV към MP4, AVI към MOV, MKV към H.264, MTS към AVI и др. Всяко видео може да се конвертира, редактира и настройва за лесно възпроизвеждане и споделяне.

Освен това програмата работи и като видеокомпресор. Тя преобразува и компресира 4K/8K видео към обичайни формати за нормално гледане на екрани с по-ниска резолюция като 1080P и 720P.

Нещо повече, WinX HD Video Converter Deluxe решава проблема с несъвместимостта на някои видеа с медийните плейъри. 4K видеоконверторът прави всяко видео съвместимо с геймърски конзоли, портативни плейъри, HDTV и мобилни устройства, с възможност за споделяне и в YouTube.

В допълнение, видеоконверторът включва базови функции за редактиране на видео – преоразмеряване, изрязване, обединяване и добавяне на субтитри. Можете също да променяте параметрите на видеото – резолюция, битрейт, кадрова честота, аспектно съотношение и др. – както пожелаете.

„Всичко в едно” решение

Важно е да знаете, че WinX HD Video Converter Deluxe съчетава няколко основни функционалности:

Видеоконвертор, който пробразува 4K/HD видео във всеки формат за всяко устройство, например 4K MOV видео, компресирано с HEVC кодек, към MP4 H.264;

Компресира 4K/HD видео файлове без загуба на качество. Вграденият High Quality Engine и други технологии оптимизират динамично качеството на изображението, намаляват шума и настройват дефинициите за получаване на видео с най-доброто качество;

Редактира, изрязва и обединява видеа с вградения видеоредактор, добавя субтитри;

Сваля видео и музика от YouTube и много други сайтове, вкл. Vimeo и Facebook, след което можете да ги конвертирате към AVI, MPEG, WMV, MOV и т.н. за офлайн възпроизвеждане, по-нататъшно редактиране или създаване на DVD;

Прави слайдшоу от JPG/PNG/BMP изображения, като добавя фонова музика. Можете да превърнете слайдшоуто във видео с формати AVI, MP4, MKV, FLV и др., да го споделите с приятели по имейл или да го публикувате в интернет.

Най-бързата видеоконверсия с GPU ускорение от ниво 3  

WinX HD Video Converter Deluxe се явява най-бързият видеоконвертор, благодарение на уникалното хардуерно GPU ускорение от ниво 3 и вградените High Quality Engine и Deinterlacing Engine. Програмата се възползва от ресурсите на наличните в компютъра графични карти (Intel, Nvidia, AMD) в процеса на транскодиране и обработка на видеото с цел постигане на възможно най-висока скорост.

Хардуерното GPU ускорение позволява на програмата да преобразува и обработва видео с 47x реална скорост спрямо конкурентните продукти, като същевременно намалява до минимум използването на ресурсите на централния процесор (CPU). Освен това усъвършенстваният процес на транскодиране осигурява 90% ниво на компресия, за да намали чувствително размера на големите видеа.

Свалете безплатно за тест и купете с голяма отстъпка

Можете да се тествате възможностите на WinX HD Video Converter Deluxe безплатно като изтеглите пробна версия на програмата, която поддържа основните функции за конвертиране и редактиране на видео, но не включва техническа поддръжка и ъпдейти, а също така има някои други ограничения, свързани с големи файлове и UHD резолюция.

Платената пълнофункционална Pro версия на WinX HD Video Converter Deluxe е достъпна в момента със сериозна Коледна отстъпка от 50% за ограничен период от време. Можете да се сдобиете с програмата за $29,99 вместо за $59,99, с включена 24/7 техническа поддръжка, доживотни безплатни ъпгрейди и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Коментар