AnyMP4 Video Converter – преобразува видео файлове

AnyMP4 Video Converter е интуитивна и лесна за използване програма за конвертиране на видео (екранна снимка: AnyMP4 Video Converter)

AnyMP4 Video Converter е софтуер, който ви позволява да преобразувате видео файлове с различни формати към MP4, но също така и към други популярни формати като MOV и AVI.

Интерфейсът на програмата е изчистен и интуитивен. Видео клиповете могат да бъдат импортирани в опашка чрез файловия браузър или по познатия метод „влачене и пускане” (copy and paste). Програмата поддържа пакетна обработка на множество файлове.

В списъка с файлове можете да проверите името, размера и продължителността на всеки видеоклип. След като посочите изходния формат и директория, можете да продължите с процеса на преобразуване (конвертиране) на файла.

Освен това можете да променяте аудио и видео параметри, вкл. енкодер, разделителната способност, битрейт, честотата на кадрите, съотношение, канали и др. Настройките могат да бъдат запазени или възстановени до стойностите им по подразбиране.

Също така може да изрязвате и обединявате видеоклипове и да ги балансирате, като маркирате началната и крайната точка, да снемате кадри и да коригирате изображението (напр. яркост, наситеност, оттенък), да добавяте водни знаци (изображение или текст), както и да променяте цвета и езика на интерфейса.

AnyMP4 Video Converter изисква умерено количество системни ресурси, включва добре написан помощен файл с моментни снимки за всички потребителски нива, бързо завършва дадена задача и успява да запази добро качеството на изображението и звука.

Даунлоуд: AnyMP4 Video Converter

Коментар