MP4 Downloader Pro – сваля и конвертира видео от интернет

MP4 Downloader Pro разполага с прост и добре организиран интерфейс
(екранна снимка: MP4 Downloader Pro)

MP4 Downloader Pro е удобен инструмент, чрез който може да сваляте и записвате видеоклипове на компютъра си в различни формати. Освен от YouTube софтуерът позволява изтегляне на видео от Facebook, Vimeo, DailyMotion, Metacafe и други популярни сайтове.

Приложението разполага с прост и добре организиран интерфейс, който показва списък на записаните видеоклипове заедно с техните тъмбнейли, линкове, качество, продължителност и размер. Едновременно могат да се изтеглят множество клипове, което ще ви позволи да създавате опашка, да спирате или поставяте на пауза процеса на изтегляне, ако е необходимо.

Едно от предимствата на MP4 Downloader Pro е разнообразието от поддържани изходящи формати. Благодарение на вградения инструмент за конвертиране можете да запазвате видеоклипа от YouTube във формати като WMV, MOV, MP4, 3GP, AVI, FLV, MKV и др. Освен това може да извлече аудиото от даден клип и да го запишете на компютъра в MP3, AAC, AC3, WAV и други често използвани формати.

Програмата има и функция за промяна на качеството на видеото от стандартно до ниско, средно или високо, запис с висока разделителна способност или Full HD. Имайте предвид, че желаното качество трябва да е налично и в оригиналното видео, за да може да бъде избрано впоследствие при записа.

Приложението позволява и промяна на качеството на видеото
(екранна снимка: MP4 Downloader Pro)

MP4 Downloader Pro е интегриран с браузъри Chrome, Firefox и Internet Explorer. Освен че се използва за изтегляне на видео файлове, програмата включва и вградена търсачка, която позволява бързо намиране на желания видеоклип в онлайн пространството. Така не се налага да използвате браузъра за тази цел.

В заключение можем да кажем, че MP4 Downloader Pro е удобен инструмент за изтегляне на видеа, подкрепен с други полезни функции като промяна на видео качеството, вграден браузър и др.

Даунлоуд: MP4 Downloader Pro

Коментари по темата: „MP4 Downloader Pro – сваля и конвертира видео от интернет”

добавете коментар...

  1. Маринов

    Да бяхте отбелязали и “Продуктово позициониране”!

Коментар