MyFilmDownload – полезна добавка за сваляне на видео

MyFilmDownload има подобен на браузър графичен интерфейс за лесно изтегляне на видео
(екранна снимка: MyFilmDownload)

Различни уеб-услуги предлагат онлайн достъп до филми, като повечето от тях изискват абонамент. Но дори активните абонати, които плащат за достъп до платформата, обикновено са лишени от опция за изтегляне. Ето защо много потребители се обръщат към услугите на безплатни приложения, чрез които могат да гледат платено съдържание офлайн.

MyFilmDownload е една от наличните опции. Това приложение идва с поддръжка на Amazon Prime Video и платформата Hulu, като предоставя два отделни софтуерни инструмента за изтегляне на филми и клипове – „my Amazon Primevideo” и „my Hulu”.

И двете програми разполагат с подобен на браузър интерфейс, който позволява достъп през акаунта до наличните филми и телевизионни предавания както на Amazon Prime Video, така и на Hulu. Благодарение на простия графичен интерфейс, работата с MyFilmDownload не е нищо особено. Можете да търсите в Amazon Prime или Hulu видеоклипове и предавания, които искате да изтеглите.

Първото нещо, което трябва да направите, е да влезете в платения си акаунт. След това трябва да отидете до страницата на желаното видео, като няма значение дали използвате my Amazon Prime или my Hulu. За телевизионни предавания може да вземете или отделни епизоди, или цели сезони.

Търсено на филми и предавания в Amazon Prime или Hulu е максимално улеснено
 (екранна снимка: MyFilmDownload)

И двете програми в MyFilmDownload позволяват изтегляне на видеоклипове във Full HD, с DD 5.1 поддръжка, ако има е налична такава. Също така можете да теглите различни субтитри.

Трябва да се има предвид, че приложението е предназначено само за лична употреба, така че споделянето на изтегленото съдържание е забранено. Разработчиците обещават да добавят поддръжка на повече платформи в бъдеще.

В заключение може да кажем, че MyFilmDownload е точно това, от което се нуждаят потребителите на Amazon Prime Video и Hulu, когато става въпрос за изтегляне на видеоклипове.

Даунлоуд: MyFilmDownload

Коментар