Microsoft опростява актуализациите на Windows 10

Потребителите на Windows 10 ще могат по-лесно да инсталират драйвери и ъпдейти
(снимка: Microsoft)

Microsoft работи върху нови и по-прости начини за инсталиране на драйвери и актуализации на Windows 10, с изключение на тези за сигурността, съобщи MyDrives, базирайки се на информация за новата версия Windows 10 Build 19536.

На потребителите няма да се налага да ползват приложения от т.нар. трети страни за инсталиране на драйвери и почти ще забравят за Device Manager, който сега често се използва за инсталиране или премахване на драйвери.

Microsoft ще добави в Windows 10 инструменти за инсталиране на драйвери, както и на актуализации на операционната система, свързани с функционалността (но не и със сигурността). Потребителите ще могат да работят с тях от едно място.

Очаква се новата система да бъде въведена в употреба със следващата голяма актуализация на операционната система Windows 10 – най-вероятно през пролетта на 2020 година.

Коментари по темата: „Microsoft опростява актуализациите на Windows 10”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Никола, малко се съмнявам да са изпратили кодирана мълния специално за теб през нета. И тази мълния да е минала без проблеми през всички рутъри и суитчове и да е ударила точно твоята флашка. Нек’си трябва да пораздвижиш малко съдържанието на глЪвЪтЪ преди да се изкажеш.

    Това което описваш прилича малко по-скоро като хардуерен проблем.

  2. Никола

    Какво опростява ***** при създаване на usb образ на Windows от техния сайт usb флашката изгоря

Коментар