Уникална 7-в-1 док станция – за смартфони и други устройства

Док станцията зарежда смартфони и възпроизвежда съдържание на голям екран

Когато ползваме всевъзможни цифрови устройства и често ни се налага да споделяме съдържание, определено се нуждаем от удобен инструмент, който може да улесни работата с тях. Такава роля може да изиграе, например, една многофункционална док станция.

Множество USB портове, слот за microSD карти и дори HDMI интерфейс за свързване на телевизор или монитор предоставя 7 in 1 Type-C USB-C Hub Docking Station Adapter – универсален адаптер, който може да се ползва като стойка за смартфон, за зареждане на устройства, свързване на клавиатура и мишка, както и за предаване на картина от смартфона към големия екран.

Многофункционалният док струва $37,99 в момента (намаление от 53%), а доставката на устройството до България добавя още $2,66. Срещу тази сума ще получите адаптер с един порт USB 3.0, два USB 2.0, един HDMI, два слота за карти памет и два Type-C порта за смартфони. Комплектът включва захранващ кабел, три силиконови подложки и документация. В допълнение, ще получите и скромен подарък.

Можете да ползвате адаптера 7 in 1 Type-C USB-C Hub Docking Station Adapter за много цели. Например, да поставите в него смартфон с USB Type-C интерфейс, за да свободни ръцете ви, и да го свържете към голям екран. Също така да захранвате мобилни устройства, да свързвате аксесоари като клавиатура, мишка или геймпад чрез USB портовете, флашки и твърди дискове, та дори и 4К дисплей през HDMI интерфейса.

Можете освен това да пъхнете в него TF и SD карти памет и да възпроизвеждате съдържанието от тях на големия екран, без да ползвате компютър. Адаптерът осигурява 15W изходна мощност и е съвместим с Windows 10, Android 8 и по-нови версии на операционните системи.

7 in 1 Type-C USB-C Hub Docking Station Adapter има размери 11,10×7,90×2,20 см и тежи около 100 грама. Подходящ е за използване както у дома – например за зареждане на мобилни джаджи и прожектиране на съдържание от смартфона на голям екран, така и в офиса – за оптимизация на работното място, презентации и други приложения. А цената от $37,99 е доста атрактивна за подобно многофункционално устройство.

Коментар