Panda Free Antivirus – открива и елиминира заплахите

Panda Free Antivirus е удобно антивирусно решение за масовия потребител

Panda Free Antivirus е лесна за използване програма за противодейстие на злонамерения софтуер, която разчита на облачна технология за бързо намиране и предотвратяване на троянци, червеи, вируси, шпионски софтуер, рекламни модули и други заплахи за сигурността.

Новото издание на програмата предлага по-достъпен подход за сканиране за злонамерен софтуер и откриване на вируси. Процедурата за настройка отнема малко време, но трябва да сте внимателни, когато преминавате през етапите на помощника за инсталиране, тъй като Panda Free Antivirus предлага изтегляне на помощни програми, които не са необходими, за да работи антивирусът.

Panda Free Antivirus се внедрява заедно с Panda Dome – централизирано приложение, което ще ви помогне да управлявате всички продукти на Panda, свързани с вашия акаунт, от един интерфейс. Антивирусът поддържа сканиране и защита в реално време срещу различни видове заплахи. Статистиката показва всичките сканирани и поставени в карантина файлове, заедно с блокираните заплахи.

С помощта на тази програма можете да наблюдавате активните процеси за подозрително поведение, да отклонявате USB-базирани вирусни атаки, както и да създавате „аварийно” USB зареждащо устройство в случай, че Windows откаже да се стартира.

Panda Free Antivirus може да извърши пълна проверка на компютъра за злонамерен софтуер, да проверява скрити области в режим на критично сканиране, да преглежда конкретни директории и дискове, както и да сканира бързо избрани файлове, папки и дискове чрез контекстното меню на Windows Explorer.

По-неопитните потребители могат да прилагат конфигурацията по подразбиране с оптимизирани настройки при сканиране, докато напредналите имат възможност да настройват различни параметри на антивируса, свързани с компресирани файлове, блокиране според поведението, автоматично неутрализиране на вируси и др. Защитата в реално време може да се деактивира по всяко време, а сканиранията да се планират за автоматично стартиране.

Panda Free Antivirus върши отлична работа, когато става въпрос за идентифициране на заразени файлове. Въпреки това може да отнеме много време да се отървете от тях, в зависимост от обема им. Несъмнено, това е много удобно антивирусно решение за масовия потребител.

Даунлоуд: Panda Free Antivirus

Коментари по темата: „Panda Free Antivirus – открива и елиминира заплахите”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    създавате „аварийно” USB зареждащо устройство в случай, че Windows откаже да се стартира.

Коментар