MassTube – изтегля и конвертира видео от YouTube

MassTube има опростен интерфейс, с няколко опции за изтегляне на видеоклиповете
(екранна снимка: MassTube)

MassTube е малка по обем програмка, създадена да помогне на потребителите да свалят лесно любимите си видео клипове от YouTube на локалния диск за офлайн възпроизвеждане.

Интерфейсът на програмата е опростен, само с няколко опции за изтегляне на видеоклиповете. Това е прост за използване инструмент, създаден с една единствена цел: да сваля видео файлове от YouTube. Тук няма да намерите други забележителни функции, като например вграден YouTube браузър или режим за аудио извличане.

Някои данни, включително параметри на резолюцията  и аудиото, се показват след въвеждане на YouTube връзка в специалното поле. MassTube поддържа множество изходни формати (FLV, MP4, WebM, 3GP) – можете да конвертирате изтеглените файлове, както и да изберете предпочитано качество.

След приключване на задачата, приложението ви предлага да отворите изтеглените клипове с външен видеоплейър. Също така в него е интегриран прозорец с историята на всички видеоклипове, които сте изтеглили от YouTube.

MassTube ви позволява още да деактивирате вградения енджин за изтегляне и да преминете към външен, да промените папката по подразбиране за всички свалени видеоклипове, както и да приложите прокси конфигурация за свързване с интернет.

Въпреки че MassTube няма впечатляващ набор от функции, това е практична и ефективна програма за изтегляне на видеоклипове от YouTube и конвертирането им в други формати.

Даунлоуд: MassTube

Коментари по темата: „MassTube – изтегля и конвертира видео от YouTube”

добавете коментар...

  1. Pesho

    youtube-dl wrapper?

  2. Anonymous

    ytmp3 cc

Коментар