Philips 243B9 – монитор за еко работно място

Philips 243B9 предлага простота и производителност за екологично настроените потребители
(снимка: MMD)

MMD, лицензен партньор на Philips монитори, пуска на пазара новия модел Philips 243B9, снабден с USB-C докинг, високоскоростни портове USB 3.2, IPS дисплей с Full HD 1920×1080 резолюция и диагонал 24 инча.

Мониторът е проектиран да осигури повече простота и продуктивност на работното място. Потребителският комфорт и намаленото отражение върху околната среда са гарантирани с настройващата се стойка SmartErgo Base, пестящият енергия PowerSensor и опаковката, която може да се рециклира на 100%.

Philips 243B9 е удобен за използване, с гъвкав USB-C докинг със захранване. С помощта на един тънък, симетричен конектор потребителите могат да зареждат своя съвместим лаптоп, да гледат видео с висока резолюция и да прехвърлят данни с високи скорости.

Този монитор е HDMI-съвместим, което означава, че потребителите могат да се гледат висококачествено видео и звук, предавани по единствен кабел от аудио-видео източници, включително DVD плеъри, видеокамери и PC-та.

Philips 243B9 е снабден с различни технологии за осигуряване на максимално качество на картината, която щади очите. IPS технологията предлага широки зрителни ъгли и кристални, ярки изображения, докато Full HD резолюцията осигурява повече детайли и яснота.

Настройващата се стойка SmartErgo Base осигурява ергономичен комфорт
(снимка: MMD)

Благодарение на режима LowBlue, потребителите виждат картина, която е безопасна за очите. Philips 243B9 е снабден с настройваща се стойка SmartErgo Base за ергономичен комфорт и предлага интегрирани възможности за прибиране на кабелите.

В допълнение към комфорта, производителността и гъвкавостта, Philips 243B9 е и много енергийно-ефективен, като отговаря на редица стандарти за защита на околната среда, вкл. EnergyStar 7.0, TCO Edge и RoHS.

Вграденият Power Sensor автоматично засича присъствието на потребител пред екрана и настройва яркостта на монитора, така че да удължи неговия живот и да постигне намаление на разходите за енергия с до 80%.

Zero Power Switch гарантира нулева консумация на енергия и намалява до минимум приноса на монитора към въглеродните емисии. С корпус без PVC/BFR и пълна липса на живак и олово Philips 243B9 използва 85% рециклирани пластмаси и опаковъчен материал, подлежащ на 100% рециклиране.

Мониторът Philips 243B9 ще бъде наличен на българския пазар от този месец на препоръчителна крайна цена от 429 лв. с ДДС.

Коментари по темата: „Philips 243B9 – монитор за еко работно място”

добавете коментар...

  1. Леново q10

    даже не е 2к резолюция… Освен безбожната цена друго няма какво да те впечатли в този монитор.

Коментар