S9 Micro Foldable RC Drone – дрон за начинаещи, побира се на длан

S9 има миниатюрни размери и приятен син цвят

Зима или лято, дроновете винаги са желан спътник за забавление при туризъм, на почивка или по време на разходка, а също и на закрито. С тези все по-достъпни и усъвършенствани устройства можем да се наслаждаваме от „птичи поглед” над живописните местности, които посещаваме, в реално време.

Ако нямате опит с дронове, може да започнете с едно устройство, което е толкова малко, че се побира на длан. Това е моделът S9 Micro Foldable RC Drone, цените на който започват от $16,40 (за версия без камера), с доставка до България на символичните $0,97. Устройството е изпълнено в приятен син цвят и освен това е сгъваемо – изглежда като мишка в дланта.

В сгънато състояние микро-дронът S9 е по-малък от юмрук

Микро-дронът, по-малък от юмрук, е предназначен за начинаещи потребители. След като разгънете витлата, можете да го пуснете да лети, да го накарате да изпълнява атрактивни каскади и да го върнете безпроблемно „у дома” с натискане на един бутон.

По-конкретно, S9 Micro Foldable RC Drone има размери 6,2×4,9×3 см и тежи 1450 грама. Батерията с капацитет 220 мАч осигурява полет в продължение на 6-7 минути. Оборудван е с 6-осов жироскоп и се управлява дистанционно през Wi-Fi от разстояние до 50 метра.

S9 е способен да изпълнява ефектни 3D каскади

Това е дрон за използване както в затворени помещения, така и на открито. Стандартната версия няма камера, докато S9 Micro Foldable RC Drone с 0,3MP камера струва $29,30 (доставката до България е на цена от $1,33) и може да предава видео в реално време безжично, с резолюция 480P.

Само с натискане на един бутон можете да заповядате на дрона да се завърне на изходната точка. Предвиден и превключвател на скоростта, която незабавно адаптира полета на дрона към условията на околната среда.

S9 има размери 6,2×4,9×3 см и тежи 1450 грама

Можете да купите сгъваемия микро-дрон тук:

S9 Micro Foldable RC Drone без камера – на цена от $16,40 без камера ($0,97 за доставка);
S9 Micro Foldable RC Drone с 0,3MP камера – на цена от $29,30 ($1,33 за доставка).

В комплекта са включени още батерия, трансмитер, USB кабел, 4 резервни витла и отвертка.

Коментар