Lenovo S5 – бюджетен смартфон без компромис, за $85

Lenovo S5 предоставя 5,7-инчов IPS екран с резолюция FHD+

Бюджетни смартфони с респектиращи характеристики все по-често се срещат в предложенията на известни производители. За по-малко от 100 долара всеки може да се сдобие със съвременно устройство, което удовлетворява всички нужди от комуникации и забавление.

На изключителна цена от $84,49 се предлага в момента моделът Lenovo S5 в глобален онлайн магазин, с безплатна доставка. Това е устройство с качествен екран, мощен осемядрен процесор и достатъчно голям обем памет за гладка работа на приложенията и камери, с които ще можете да правите хубави снимки и селфита.

Lenovo S5 има стилен и луксозен вид, въпреки ниската си цена

Първото впечатление от един смартфон е неговият екран. В случая той е доста качествен – предоставя комфортен 5,7-инчов IPS панел с висока резолюция FHD+ 1080×2160 пиксела и удобно за видео аспектно съотношение 18:9. Несъмнено подобен дисплей ще гарантира отлично потребителско изживяване с различни приложения.

Lenovo S5 разчита на квалитетен процесор Qualcomm Snapdragon 625 с осем изчислителни ядра на тактова честота 2,0GHz и графичен блок Adreno 506. Наличен е немалък обем памет – 4GB оперативна (RAM) и 64GB постоянна, с възможност за разширение с карти памет до 128GB. Конфигурация в този вид ще осигури гладко изпълнение на Android приложенията.

Дамите могат да предпочетат Lenovo S5 в червен цвят

Моделът разполага и с отлични за цената си камери. Основната камера, разположена на гърба, е двойна – 13MP f/2.2 +13MP с възможност за запис на 1080p видео, двойна LED светкавица и автофокус. Предната камера има резолюция 16MP (4х4MP сензора) и апертура f/2.2, за да обезпечи качествени селфита.

Lenovo S5 се управлява от операционна система Android 8.0, разполага с два слота за сим карти за работа във всички разпространени мобилни мрежи – 4G, 3G и 2G, има безжични модули Wi-Fi и Bluetooth, GPS и Glonass модули, сензор на пръстов отпечатък. Батерията е с капацитет 3000 мАч за нормална работа в продължение на 2-3 дни с едно зареждане.

Смартфонът Lenovo S5 е достъпен в три цвята – черен, червен и златен

Можете да купите бюджетния смартфон тук: Lenovo S4 – на специална цена от $84,99 в конфигурация 4GB/64GB и безплатна доставка, в цветове черен, златен и червен.

Коментар