Рубен Леемън поема бизнеса с телефони Nokia в Европа

Номер едно сме при ъпдейте на сигурността и софтуера на смартфоните, заяви Рубен Леемън
(снимка: HMD Global)

HMD Global назначи нов вицепрезидент за Европа. Рубен Леемън ще отговаря за управлението на всички търговски операции, бизнес стратегията и развитието на компанията в региона.

Леемън ще бъде базиран в Швейцария и ще докладва на главния изпълнителен директор Флориан Зайхе, уточниха от HMD Global, която се позиционира като „домът на телефоните Nokia”.

Преди да се присъедини към компанията, той е бил главен изпълнителен директор на Autronic AG, най-големия дистрибутор на мобилни устройства и смартфони в Швейцария.

„HMD Global е постигнала много в бизнеса си през последните три години, както със смартфоните, така и с класическите телефони, които вече се продават в световен мащаб”, коментира Рубен Леемън.

Проучванията показват, че потребителите използват смартфоните си по-дълго време, а HMD Global е лидер в бързите ъпгрейди на операционната система, като остава начело и при внедряването на Android 10.

„Ние предоставяме уникално обещание за Android и бяхме признати за марка номер едно в света при ъпдейте на сигурността и софтуера при смартфоните”, подчерта Леемън.

По неговите думи, тази година без съмнение ще бъде от решаващо значение за развитието на мобилната индустрия с въвеждане на 5G. „HMD Global играе ключова роля в предаването на тази технология в ръцете на феновете по целия свят”, каза вицепрезидентът на компанията.

Коментари по темата: „Рубен Леемън поема бизнеса с телефони Nokia в Европа”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Според официалната информация, YouTube е донесъл приходи от 15,2 млрд. долара през 2019 година.

  2. Anonymous

    Чакай от хлъзгави швейцарци ъпдейти.

Коментар