Мнемоника с нов мениджър „Информационна сигурност”

Мартин Димов работи в Мнемоника от 4 години по проекти в сферата на сигурността
(снимка: Мнемоника)

Мартин Димов е новият мениджър „Информационна сигурност” на българската ИТ компания Мнемоника. Той има повече от 14 години опит в областта на информационните технологии, 10 от които е работил по прилагането на решения за технологична защита на бизнеса.

Димов е участвал в редица ИТ проекти за анализ и оценка на сигурността на информационните системи. Проектите са реализирани за банкови институции в България, фирми от сектора на услугите, производствени предприятия и др.

Присъединява се към Мнемоника преди 4 години. Преди това е работил в HP Enterprise като Network Solution Designer. Завършил е специалност „Телекомуникации” с професионална квалификация „Инженер по комуникации” в Техническия университет – София и има редица сертификати от водещи технологични компании.

„Мартин изгради опит във внедряването на комплексни решения за ИТ сигурност според индивидуалните нужди на клиента. Той има принос и към прилагането на решения за мрежова сигурност и реализацията на мащабен проект за киберсигурност”, подчерта изпълнителният директор на Мнемоника Вихрен Славчев.

Коментари по темата: „Мнемоника с нов мениджър „Информационна сигурност””

добавете коментар...

  1. Платен репортаж

    Да не ви глобЯт, че много ви обичам, та да го напиша, вввввввввеееееее

  2. Платен репортаж

    Платен репортаж

Коментар