Galaxy Z Flip и Galaxy S20 идват на българския пазар

Водещата на „Преди обед” по БТВ Деси Стоянова се наслаждава на Galaxy S20
(снимка: Samsung)

Galaxy Z Flip и Galaxy S20 – двата нови смартфона на Samsung, които обещават нова ера на мобилни изживявания, дебютираха вчера у нас едновременно с глобалната им премиера. Компанията представи флагманите на нестандартен Galaxy Unpacked в ,,Резиденция Диневи” в Лозенец, София.

Galaxy Z Flip обединява световете на модата и технологиите. Компактният модел предлага първия в света сгъваем стъклен дисплей, комбиниран с уникален UX. При отваряне се разкрива впечатляващ 6,7-инчов Infinity Flex дисплей. Дръзкият сгъваем дизайн е комбиниран с богата гама от функции като Multi-Active прозорец и Flex режим за автоматично разделяне на два екрана.

Моделът впечатлява и с камера за създаване на най-доброто съдържание за социалните мрежи. Galaxy Z Flip може да бъде фиксиран върху равна повърхност, така че моментите се запечатват от идеалния ъгъл, със свободни ръце и без необходимост от статив.

Алекс Петканова е сред първите на планетата, които се докосват до Galaxy Z Flip
(снимка: Samsung)

Galaxy S20 се позиционира от Samung като бъдещето на комуникациите. Серията, която включва моделите Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra, идва с едни от най-актуалните технологии – IoT, AI и 5G. Моделите разполагат с най-модерния 5G чипсет, наличен на Samsung устройства.

Освен иновации в комуникациите, Galaxy S20 Ultra предлага нови изживявания с камерата. Моделът поддържа резолюция 108MP, а функцията Space Zoom комбинира хибридно оптично увеличение без загуба на картината и захранвано с AI 10х цифрово увеличение – в резултат Galaxy S20 Ultra достига до 100х дигитално увеличение.

Серията Galaxy S20 запечатва и висококачествено 8K видео, като потребителите могат да използват всички обективи на камерата наведнъж, за да направят колекция както от снимки, така и от видеоклипове по едно и също време чрез новата функционалност Single Take.

Galaxy Z Flip провокира любопитството с първия в света сгъваем стъклен дисплей
(снимка: Samsung)

Samsung официално обяви началото на предварителните поръчки на Galaxy S20 в България. Цените започват от 1749 лв. за Galaxy S20, 1949 лв. за Galaxy S20+ и 2649 лв. за Galaxy S20 Ultra.

Galaxy Z Flip ще се предлага в България в лимитирани бройки в цветове „огледално лилаво” и „огледално черно” от 21 февруари на цена от 2899 лв., съобщиха от компанията.

Коментар