До 50% отстъпки в Geekbuying за Свети Валентин

Отстъпките в онлайн магазина GeekBuying за Свети Валентин достигат 50%

„Денят на влюбените”, известен още като „Свети Валентин”, провокира онлайн търговците на електроника да намалят още повече цените в тези трудни за бизнеса времена. Предлагат се най-различни продукти с отстъпки, достигащи до 50% в навечерието на 14 февруари.

Специална секция в онлайн магазина Geekbuying предлага широко разнообразие от продукти за подаръци по повод „Деня на влюбените”. В рамките на кампанията Valentine’s Day търговецът е обявил отстъпки до 50% от регулярните цени. Тук ще намерите смартфони, смарт часовници, дронове, фитнес уреди, ТВ приставки, електрически колела и скутера, аксесоари и много други.

Кампанията включва раздели за „всички”, „за нея” и „за него”, както и ценово-ориентирани предложения. Търсенето е улеснено по диапазони на цените – до $25, от $25 до $50, от $50 до $100 и от $100 нагоре. Нови потребители на онлайн магазина могат да се възползват от купон за допълнителна отстъпка от 2%.

Прави впечатление, че голяма част от продуктите се доставят от европейски складове. Това предполага платени мита, но обикновено тези доставки включват транспортни разходи, макар и неголеми.

Ето няколко интересни продукта, подходящи за подаръци и за купувачи, които се доверяват на марката като гарант за качеството:

Аудио колонката Tronsmart Element T6 Max осигурява качествен звук с мощност 60 вата

Безжичните аудиоколонки станаха много модерни напоследък, тъй като ни позволяват да си организираме парти навсякъде с музика от смартфона. Сред най-добрите предложения на пазара е Tronsmart Element T6 Max – това е Bluetooth 5.0 колонка с респектираща мощност от 60W и качество, осигурено от технология SoundPulse, способна да възпроизвежда музика в продължение на 20 часа, като освен е това е съвместима с популярни гласови помощници като Google Assistant, Siri и Cortana.

Можете да купите колонката тук: Tronsmart Element T6 Max – на цена от $99,99, с доставка от европейски склад (за $2,08).

Фитнес машината WalkingPad C1 ще ни държи постоянно във форма

Много подходящ подарък за Свети Валентин би бил и един фитнес уред, особено за хората, които се стремят постоянно да са в добра форма. Такъв например е Xiaomi WalkingPad C1 Fitness Walking Machine – както подсказва името, това е електрическа фитнес машина за ходене, която е сгъваема за удобно пренасяне и съхранение, а освен това е придружена от мобилно приложение за контрол на показателите, дистанционно управление и два режима – за начинаещи и напреднали.

Можете да купите фитнес машината тук: Xiaomi WalkingPad C1 Fitness Walking Machine – на цена от $318,99, с доставка от Европа (за $14,90).

Huawei Honor 7a е достъпен, стилен и функционален смартфон

Излишно е да казваме, че смартфонът е сред най-желаните подаръци. А какво по-хубаво от това, когато е и от водещ производител на пазара. На изгодна цена се предлага моделът Huawei Honor 7A – това е устройство с 5,7-инчов HD екран 1440х720 пиксела, изпълнено в син цвят, с мощен осемядрен процесор Snapdragon 430, допълнен от 2GB оперативна памет и 32GB постоянна памет, с двойна задна камера 13,0MP+2,0MP и работещ под управление на операционна система Android 8.0.

Можете да купите марковия смартфон тук: Huawei Honor 7A – на цена от $99,99, с доставка от Хонконг и без транспортни разходи.

Изисканият Xiaomi AMAZFIT GTR е мечтан подарък

Разбира се, подходящ подарък за Деня на влюбените, е и един престижен смарт часовник. Какво ще кажете за Xiaomi AMAZFIT GTR, един от най-търсените на пазара. Моделът има ярък 1,2-инчов AMOLED екран и е водоустойчив по стандарта 5ATM, поддържа 12 спортни режима, GPS и Glonass навигация и е способен да следи непрекъснато сърдечния ритъм, наред с редица други възможности.

Можете да купите изискания смарт часовник тук: Xiaomi AMAZFIT GTR – на цена от $126,99 при доставка от Германия (за $11,45) с DHL Express.

Коментар