Ранни пролетни разпродажби в Geekbuying – отстъпките достигат 40%

Прахосмукачките са силно застъпени в пролетната кампания с отстъпки на Geekbuying

Атрактивни отстъпки за широка гама от продукти за дома обяви глобалният онлайн магазин Geekbuying. Кампанията включва прахосмукачки, вкл. роботизирани и ръчни, кухненски уреди, мебели и друга смарт техника за бита.

По време на промоцията Early Spring Sale, която продължава до 28 февруари, купувачите от цял свят могат да поръчат продукти с отстъпки до 40% от нормалните цени, обявиха от онлайн магазина.

В допълнение, потребителите могат да се възползват от следните купони за отстъпка при пазаруване на техника за умния дом:

  • $50 отстъпка при поръчки над $600 – купон: SPRHOME50
  • $20 отстъпка при поръчки над $200 – купон: SPRHOME20
  • $10 отстъпка при поръчки над $100 – купон: SPRHOME10

Ето някои предложения, които привличат особено внимание с изгодни цени по време на продажбите от „ранната пролет”:

Roborock S7 Pro Ultra

Перфектната комбинация от прахосмукачка и станция за обслужване -Roborock S7 Pro Ultra

Почистващият робот Roborock S7 Pro Ultra е върховият модел в линията роботизирани прахосмукачки на бранда Roborock, който е част от екосистемата на Xiaomi. Смарт устройството съчетава по перфектен начин прахосмукачка и станция за обслужване. Може да почисти жилище с площ до 300 кв. метра напълно самостоятелно, като от време навреме отива до станцията за изпразване на боклука и доливане на вода. Няма да е пресилено, ако кажем, че това e „кралят” на роботизираните прахосмукачки.

Цена: Roborock S7 Pro Ultra – $931,73 с купон за отстъпка SPRHOME50

В допълнение, купувачите ще получат безплатно набор аксесоари на стойност повече от $100!


Roborock Dyad Pro 

Тази прахосмукачка с двойна ролка се върти в противоположни посоки и не оставя никакъв боклук

Снабдена с DyadPower почистваща глава с всмукателна мощност 17 000 Pa, безжичната прахосмукачка Roborock Dyad Pro се справя лесно с мокри и сухи замърсявания. Нейният дизайн с двойна ролка ѝ позволява да се върти в противоположни посоки, за да гарантира, че не остава никаква мръсотия по пода. Благодарение на ролката „от край до край”, моделът може да почиства покрай стените до разстояние от само 1 милиметър.

Цена: Roborock Dyad Pro – $416,92 с купон за отстъпка SPRHOME20


Jimmy H9 Pro

С мощност 200AW и батерия 3000 мАч, моделът Jimmy H9 Pro е отличен в работата си

Ръчната прахосмукачка Jimmy H9 Pro e най-класният модел в H серията на бранда, който също е част от екосистемата на Xiaomi. Уредът осигурява мощност 200AW и има батерия с капацитет 3000 мАч за автономна работа в продължение на 80 минути. Особеност е гъвкавата метална тръба, която се движи автоматично под различен ъгъл при почистване на трудни зони – например под мебели. В комплекта е налична и допълнителна четка за дълбоко почистване на килими.

Цена: Jimmy H9 Pro – $329,99 с купон за отстъпка SPRHOME20


Jimmy JV85 Pro

Металната тръба с гъвкав дизайн прави JV85 Pro една от най-добрите прахосмукачки в класа си

Още една безжична ръчна прахосмукачка привлича вниманието – това е моделът Jimmy JV85 Pro, който впечатлява с отлични характеристики на достъпна цена. Има всмукателна мощност от 200 AW и батерия за 70 минути почистване с едно зареждане. Патентованата технология „хоризонтален циклон” прави JV85 Pro една от най-добрите прахосмукачки в класа си. Освен това моделът има метална тръба с гъвкав дизайн, който улеснява почистването под мебелите.

Цена: Jimmy JV85 Pro – $229,99 с купон за отстъпка SPRHOME20

Всички изброени прахосмукачки в пролетната разпродажба на Gekbuying се доставят от европейски склад (от Полша) в рамките на няколко работни дни.

Коментар