Три Jimmy прахосмукачки – безжични, с голяма мощност

Безжичните прахосмукачки като Jimmy H9 Pro улесняват почистването

Три от най-добрите ръчни прахосмукачки Jimmy – бранд от групата на Xiaomi – се предлагат в момента на атрактивни цени с отстъпки в глобалния онлайн магазин Geekbuying. И трите модела са безжични, с голяма всмукателна мощност и разнообразни приспособления за ефективно почистване на жилището.

Първият модел, който привлича вниманието, е Jimmy JV85 Pro. Това е доказана в практиката ръчна безжична прахосмукачка, едно от най-добрите творения на бранда – сега тя се предлага само за €204,16 с купон за отстъпка NNNJMJV85PC.

Jimmy JV85 Pro е удобна и лесна за обслужване ръчна прахосмукачка

Удобна и ефективна, JV85 Pro се отличава с голяма всмукателна мощност от 200 AW, като също така е много издръжлива – с едно зареждане на батерията може да работи 70 минути.

Когато излезе на пазара, JV85 Pro впечатли с патентованата технология за „хоризонтален циклон” и веднага се позиционира като най-добрата прахосмукачка в своя клас. Друга отличителна особеност на модела е металната тръба с гъвкав дизайн – това конструктивно решение улеснява изключително много почистването под мебели.

С гъвкава метална тръба, Jimmy JV85 Pro лесно почиства под мебелите

Не на последно място, комплектът на Jimmy JV85 Pro включва разнообразни приспособления за почистване при всякакви сценарий на употреба. Освен това моделът работи тихо и се обслужва много лесно. Несъмнено – безжична прахосмукачка, която си струва всеки лев, похарчен за нея.

Можете да купите модела тук: Jimmy JV85 Pro – за €204,16 с купон за отстъпка NNNJMJV85PC и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Jimmy JV85 Pro се доставя в комплект с разнообразни приспособления


Вторият модел, предлаган също на изгодна цена в момента, е Jimmy H9 Pro, който се отличава с още по-добри характеристики от JV85 Pro и струва €269 с купон за отстъпка 77DAS2WF в онлайн магазина Geekbuying.

Това е най-мощната прахосмукачката в по-новата серия H на Jimmy, с 600W безчетков мотор и мощност 200AW. А що се отнася до издръжливостта – моделът може да работи до 80 минути с едно зареждане на батерията с капацитет 3000 мАч.

Jimmy H9 Pro почиства ефективно различни подови настилки

H9 Pro също разполага с гъвкава метална тръба, която променя ъгъла си автоматично, така че да улесни максимално потребителя в трудни зони за почистване – например, под мебелите. Благодарение на това, почистващата глава влиза свободно навсякъде.

Тази ръчна прахосмукачка има голяма кофичка за боклука – с обем 0,6 л, което означава по-продължително почистване без обслужване. Както и при JV85 Pro, моделът използва патентования циклонен дизайн, който намалява загубата на всмукателна мощност.

Jimmy H9 Pro може да почиства в продължение на 80 минути с едно зареждане

Мнозина определят Jimmy H9 Pro като кралят на безжични прахосмукачки и това не е пресилено, като се имат предвид голямата ѝ мощност, 8-те приспособления в комплекта, издръжливата сменяема батерия, AMOLED екранът и опцията за окачване на стена.

H9 Pro е интелигентен уред, способен автоматично да избира подходяща програма за почистване в зависимост от състоянието на пода. Може да работи в четири режима: ECO – в спокойно темпо с максимална продължителност 80 минути, TURBO – по-мощно почистване до 30 минути, MAX – до 15 минути с най-голяма интензивност и CAR – с автоматично, интелигентно настройване на всмукателната мощност за 60 минути работа.

Комплектът на Jimmy H9 Pro включва богат набор от четки и други приспособления

Можете да купите модела тук: Jimmy H9 Pro – за €269 с купон за отстъпка 77DAS2WF и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Наличен е също моп вариант: Jimmy H9 Pro 2 in 1 Vacuuming Mopping – за €268,59 с купон за отстъпка NNNJMH9PMP и доставка при същите условия.

Коментар