Три прахосмукачки Roborock – интелигентни и ефективни

Роботите-прахосмукачки като Roborock S8 са безценен помощник в почистването на дома

Всеки съвременен дом се нуждае от интелигентен уред за почистване – това са роботизираните прахосмукачки, а също и лесните и удобни за използване ръчни безжични прахосмукачки. Ако все още нямате под ръка такава машинка, време е да инвестирате неголяма сума, за да облекчите ежедневието си. 

Ето три предложения за интелигентни прахосмукачки от специалиста в тази област – бранда Roborock, с отстъпки в глобалния онлайн магазин Geekbuying, валидни до 31 август. Два от моделите са роботи – Roborock S7 Max Ultra и Roborock S8, а третият е ръчна безжична прахосмукачка – Roborock Dyad Pro. Да видим накратко техните възможности и цените, на които се предлагат:

Roborock S7 Max Ultra

Това е отличен робот за сухо и мокро почистване, който има всмукателна мощност от 5500 Pa и е способен да премахне из основи прах и други частици и замърсявания от подовете в жилището, било то твърди настилки или килими.

Прахосмукачката-робот S7 Max Ultra действа в тандем с многофункционална базова станция

S7 Max Ultra разчита на авангардна звукова система за почистване VibraRise. Роботът прилага високоскоростно търкане на пода от 3000 пъти/минута и 6N натиск на мопа. Тази звукова вибрация осигурява търкане с постоянен натиск и не оставя никакви боклуци по пода.

S7 Max Ultra прилага ефективна звукова система за почистване VibraRise

Моделът е силно автоматизиран, вкл. зареждането на резервоара за вода. Работи в тандем с базова станция, където се извършва автоматично пълнене, самопочистване и зареждане на батерията на робота.

Можете да купите Ultra робота тук: Roborock S7 Max Ultra Robot Vacuum Cleaner – за €929 след купон за отстъпка NNNROCS7MU (до 31 август) и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Roborock S8

Това е базовият модел от серията S8 на Roborock – прахосмукачка-робот с компактна станция за зареждане и моп. Тъй като е по-ниска от 10 см, може безпроблемно да чисти под мебелите. Има всмукателна мощност от цели 6000 Pa.

Roborock S8 е интелигентен уред, който разпознава опасностите по пътя

Моделът предлага редица подобрения спрямо S7, като най-важното от тях е технологията DuoRollers – роботът има отдолу две големи гумени ролки, които се въртят в противоположни посоки. Това, заедно с повишената всмукателна мощност, води до сериозно увеличение на производителността и предотвратява заплитането на косми.

След работата на Roborock S8 по пода на остават никакви боклуци

Разпознаването на предмети по пода също е характерна черта на S8. Освен това роботът предлага допълнителни функции, като интелигентна навигация и приложение с много опции за персонализиране. Според оценките на този модел, компактната докинг станция се приема като по-практично решение и предимство спрямо останалите модели на пазара.

Можете да купите базовия S8 модел тук: Roborock S8 Robot Vacuum Cleaner – за €529 след купон за отстъпка NNNROBRKS8 (до 31 август) и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Roborock Dyad Pro

Тази ръчна безжична прахосмукачка е оборудвана с DyadPower почистваща глава с всмукателна мощност от 17 000 Pa! Подходяща е за почистване на сухи и мокри замърсявания. Автоматично настройва мощността на засмукване и водния поток, когато разбере колко мръсен е подът, за да извърши перфектното почистване.

Roborock Dyad Pro е компактна ръчна прахосмукачка, без кабели

Дизайнът с двойна ролка позволява на Dyad Pro да се върти в противоположни посоки и така гарантира, че няма да остане никаква мръсотия по пода. Благодарение на ролката „от край до край”, моделът може да почиства покрай стените до разстояние от само 1 милиметър. Светодиодният индикатор на екрана казва къде е мръсотията, за да знае потребителят върху какво да се фокусира.

Почистването около крачетата на мебелите не е никакъв проблем за Roborock Dyad Pro

Можете да купите ръчния модел тук: Roborock Dyad Pro Cordless Vacuum Cleaner – за €319 след купон за отстъпка NNNROBKDYP (до 31 август) и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар